Ikväll kör vi!

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat. Jag och sambon stack iväg en sväng till Reisa och kikade på en andra filmen där och myste på för att senare dra oss tillbaka hem till oss och det kom en del folk. Det blev inte läggdags först efter fyra tiden, men vad gör det om 100 år?

FÖR IKVÄLL KÖR VI!!!!!!!


Fyfan vad jag är bra!

Jag är stolt, jag är otroligt stolt över mig själv!

Idag klarade jag C fasen också, åh vad glad jag är!

Ikväll blir det film och massa mys med sambon, vi ska se kärlek 3000 & män som hatar kvinnor.


Jag vill ha!


199:- Lindex

Orsa björnpark!

Idag har vi varit uppe i Orsa björnpark och kollat på lite tigrar och björnar. Det var faktiskt riktigt roligt! Efter de så stack vi ner till en liten sjö för och luncha.

Jag skulle vara snäll och hjälpa Lisa att grilla hennes korv när jag stod och värmde mig vid elden. Den blev bränd och pinnen började prinna och gick av så en del av den satt kvar i korven. Det var faktiskt riktigt roligt och gud vad jag skrattade! :D






Här har vi en tiger ifrån björnparken ;)

Jag saknar er!


mina brudar <3

Jag är så bra!

Idag har vi haft sista lektionen på hotell och konferens. Därför slutade vi tidigare och jag begav mig till körskolan och klarade fas b, jag är som sagt igång igen!


Körkortet kommer smygandes

Jag har tappat bort mina foppatofflor!

Bra Mikaela, du är duktig du! Jag har inte den blekaste om vart dom kan befinna sig.


I sommar eller?


Jag hoppas på det i alla fall! <3


Gud vad jag har hunnit med mycket idag!

Idag har jag gjort följande:

  • Varit i skolan
  • Bokat tatueringstid
  • Varit till mora
  • Köpt alla julklappar (jag vet, jag är tidig men jävligt bra också och smart)
  • Köpt dräkt till halloween (hoppas jag kan få till en snygg sminkning så ska de nog gå för sig)
Ja, man kan säga att jag har gjort i princip allt som jag hade planerat att göra också.

Blondinen!


Måndag morgon!

God morgorn, idag är jag uppe i väldigt god tid. Jag sitter nu här och är nyduschad och faktiskt påklädd också. Jag skulle kolla på en sak via internet och det hade gått för sig så nu är jag glad. Dagen kunde inte ha börjat bättre så vi får hoppas på att den fortsätter bra nu också.

Inatt så drömde jag en väldigt härlig dröm,
jag drömde att jag åkte tillbaka till ayia napa. Vi hade precis kommit fram till hotellet och skulle göra oss hemmastadda även om det var dåligt väder så var det härligt att åka utomlands igen och vara tillbaka där. Någonting måste det väl ändå betyda. Jag älskar att drömma härliga drömmar!

Nej, nu är det dags att fixa resten innan det bär av till skolan. tjohej!

Mitt paradis


Godisgris!


Jag älskar klubbor!


Härliga söndag!


Idag är det min favorit tvdag för det står mycket på schemat idag.

  • Få mitt hår slingat!
  • Titta på desperate housewives som jag missade i tisdags
  • One tree hill
  • Playa del sol
  • SLAPPA / dammsuga lite.
Det kommer bli en bra söndag känner jag med precis det jag behöver.


Förresten så är det vintertid nu
och man ska ställa tillbaka klockan en timme, vi blev lite chockade här hemma. För vi hade totalt missat det men när vi satte igång datorn så såg vi att det var idag som det inträffade.

Slingfärgen


Bubblar av känslor!

Den här låten får mig att bubbla av känslor på något vis. Den får mig att tänka efter att jag trivs här och att jag har gjort ett bra val och att jag verkligen tycker om studentlivet. Det är något som jag alltid kommer att minnas tillbaka på och det är något bland de bästa jag har gjort i hela mitt liv. Älskade reseproducent 4 <3

Robbie Williams - Bodies

godnatt


En heldag i mora!

Åh, jag tycker faktiskt väldigt mycket om och bo i dalarna om ni redan inte har märkt det. Idag har det blivit en heldag i mora tillsammans med reisa, elin och lisa. Vi har ätit middag kinamat och varit på bio. Innan de så kollade vi på film hos lisa, fixade grupparbetet och hade det allmänt huuur roligt som helst! :)

Jag har haft en kanon dag och det måste vi verkligen göra om. Ni är bäst tjejer! <3

& filmen var kanon bra!


Idag är jag glad!

Idag har jag gjort fas A på körkortet, jag är alltså igång med körkortet igen och det känns faktiskt otroligt bra och jag är väldigt stolt över mig själv för det. Har fått mycket gjort nu på senaste och jag lyckas hålla igång det bra så idag är jag faktiskt extra glad även fast jag är en aning trött.

Ett tack till elin också som hjälpte mig med de lilla som jag inte kunde.
Justja, jag ska göra lite kaffe nu. ;)

Såhär fint var de en kväll hos mig, kortet är taget från ballkongen.


Musik

Jag tänkte vara så givmild och bjuda på lite bra musik som jag gillar just nu.

Pitbull - Hotel room service

 


Black eyed peas - i gotta feeling


Katherine - Ayo technology


Kristina debarge - goodbye


 

Madonna - celebration


Dagen har susat förbi!

Gud vad dagen har gått fort men sovit hur har man gjort vilket behövdes. Pappa har varit förbi och hämtat min scott-cykel så nu har jag ingen igen, haha. Eller jo, hemma i östersund står den. Jag tyckte nämligen att det var väldigt onödigt att ha två cyklar här nere så han fick ta hem den. Trevligt var det och säga hej till honom också. Annars har jag varit förbi körskolan och fått mitt inlogg så nu är det bara och tuta och köra på med faserna.

Men jag känner mig ändå lite små stressad inom mig. Det känns som att jag har för mycket att göra hela tiden vilket jag inte riktigt är så van vid och det gör hela mit lite små stressad och jag vill bara lugna ner mig lite och känna att jag har allt under kontroll. Men samtidigt så vore de ju trist och inte göra någonting ;)

Förra helgen


Mmm, Marabou!

Har ni smakat den nya maraboun?
- Det har jag!

I alla fall den med yoghurt och hallon och vet ni, den var huur god som helst! Nästan godare än marabou sommar och då kan ni ju tänka er hur god då denna choklad var/är.

Här är den! <3


Nu är det snart dax för fråga olle dokumentären om sunny beach.


mitt i veckan!


Jag har gjort min nya dator fiiiiiiiiin! :D

Klarade tentan idag också, tack och bock för det!
Skönt och ha det ur världen, men nervös som tusan var jag.

Dessutom så har vi fått vår cykel idag, ScoTT!

Vaniljyoghurt

Måste bara få säga det att i förra inlägget så hade jag så fel. Eller ja.. fel och fel kanske man inte kan kalla det. Men det kostar fan och se det och då blev jag lite ilsken men känner mig ändå på ganska bra humör. Så jag får helt enkelt se reprisen på desperate housewives på söndag istället. Jag har ställt klockan så det ska funka! ;)

Sen måste jag bara få tala om att jag älskar yoghurt, vaniljyoghurt, milkos vaniljyoghurt!

Godnatt!


Jag är glad också!

Eftersom jag nyss har upptäckt att kanal5 har kommit med en ny tjänst där man kan titta på serier på deras hemsida. Precis som svtplay så har kanal5 skaffat kanal5 Play och det är jag överlycklig över! :D

Då kan jag nämligen titta på desperate housewives när jag vill och även gossip girl.


Idag är jag en trött-tjej!

Vilken dag, trött, tröttare och tröttast och jag har ju inte direkt varit ensam om det heller. Långdag med i stort sett bara en massa babbel och jag sov inte så bra i natt.

Vaknade en gång och kände mig pigg men lyckades somna om, jag tyckte dessutom att kudden var obekväm. Jag kunde inte heller somna direkt när jag skulle till och sova heller. Men nu är jag äntligen hemma och har myst ner mig i min älskade mysdress och ska läsa på lite.

Såhär känner jag mig!


Jag ska och jag måste!

På torsdag tar jag med mig sambon till körskolan för och få lite teori gjord,
jag måste, måste, måste!
Nu är det bestämt så det så.

Godnatt säger jag nu och hoppas på att morgondagen har mer att erbjuda.

Jag ville bara få skriva av mig lite.
För jag måste ändå ta tag i detta nu.

 


Idag är jag lite kärleksfull!


Jag säger bara!

&
Det här är vad söndagar är till för.

Fest-fredag!


Gårdagen!

Igår for jag, caroline, reisa, lisa, elin och sandra till Borlänge och kupolen för lite shopping. Vi stannade först till på donken i mora och där fick vi se en kändis. Ingen mindre än Sandra Dahlberg med sin lilla unge som var väldigt söt och otroligt lik Jimmy Jansson. ;) Där efter for vi vidare till Kupolen och Borlänge.

Jag blev besviken och hittade ingenting på gina tricot som är min favorit affär men det blev lite shopping inne på h&m istället och det är jag mycket nöjd över. Efter lite shopping så gick vi för och käka lite tacos och ladda upp för en ny runda. Jag och Caroline gick till el giganten och onoff för jag skulle införskaffa mig en ny dator och jag hittade en som passade mig perfekt inne på onoff.

Det var en otroligt bra dag och det har varit hur roligt som helst. Tack så mycket tjejer, gillar er skarpt! <3

Jag ska se om jag kan få någon bild från resan senare.
Men här är i alla fall min dator. =)


I morgon ska vi åka hit!

..till kupolen i Borlänge på en liten shoppingtrip, vad jag lääängtar!


Det händer saker i Orsa också!

Anlagd brand i Orsa


En misstänkt anlagd brand inträffade i Orsa sent på tisdagskvällen.
En moped hade ställts mot en byggnad och sedan tänts på.

Det var vid 23.30-tiden som larmet kom om rökutveckling i en byggnad som inrymmer ett behandlingshem på Barkgatan i Orsa. Räddningstjänst fick elden snabbt under kontroll och ingen person kom till skada. Sannolikt var branden anlagd. En moped hade nämligen ställts mot byggnaden och sedan tänts på.

 

Det här är då alldeles där jag bor detta hände, massor av brandbilar stod utanför.

 


Trött tjej!

Jag orkade verkligen inte skriva någonting igår. Direkt efter skolan så pluggade jag, diskade och skulle sätta mig här men hann inte sitta länge vid dumburken eftersom jag skulle börja laga mat till mig, sambon och hennes kompis som har kommit på besök.

Just nu sitter jag och tittar på Sex and the city filmen som jag älskar och har vilat en liten stund eftersom jag är så satans trött. Men det är bättre nu och då kan jag passa på att skriva en rad här. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag har sett denna film nu men den är fortfarande lika underbar, min favorit. Ikväll har vi tvättid oxå! ;)

För någon vecka sedan


Jag/vi har fått en idé!

Jag & sambon har nämligen börjat smida lite planer inför den andra LIA:n som vi ska ha om ungefär ett år. Då vill vi åka utomlands och prova på lite reseledarjobb/hotell/resebyrå utomlands det vore kanon kul. I ungefär 3 veckor eller någonting sånt där och sedan hem till sverige igen och göra någonting annat roligt. Det ska vi verkligen se till att ta tag i och det skulle verkligen vara hur kul som helst. Vi ska, vi ska, vi ska, vi ska!

Ikväll var jag ute och gick en sväng med nina också, skönt med lite friskluft eftersom jag inte var på bra humör. Vilket jag inte riktigt är nu heller måste jag erkänna.
Någon som har tips på en bra dator?

LIA utomlands, hell yeah!


Vilken dålig j*vla dag!

Ja, idag får jag faktiskt svära så det så. Men okej.. dagen har varit bra.
Tills jag kom innanför dörren nästan i alla fall.

  • Först så är bloggen helt fucked up (måste fixa den nu och har tillfällig design)
  • Min stora dator blir helt fucked up (Seg och jävlig + att två usb-portar inte fungerar)
Behöver jag säga att jag är förbannad och less?


Påväg hem till mig!


Hemklickade från skopunkten

Därför älskar jag söndagar!

  • Man har all anledning till att vara slö
  • Man kan göra sådant man inte annars brukar göra (Kanske plugga också)
  • Det är One tree hill
  • Det är Playa del sol

En söndagslista!

Din första
Operation: Det har faktiskt inte hänt ännu.
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Hm, jag minns inte.
Första priset: Haha, säkert något diplom.
Första sporten du började på: Badminton.
Första husdjuret: Hund
Första semestern: Danmark? Annars har vi Gran canaria.
Första konserten: Storsjöyran
Första kärleken: Jadu, minns inte riktigt det.

Just nu:
Äter du: Ingenting, men ska snart äta yoghurt.
Dricker du: Ingenting.
Ska du: Plugga/slappa
Lyssnar du på: Tvn
Väntar du : Att göra klart det här.
Tittar du på: Den här otroligt fina listan.

En slö dag!

Idag har jag och sambon bara varit allmänt slö. Vi har bakat, tittat på playa del sol och bara degat framför tvn. Vi kände att vi behövde de och de tror jag faktiskt att vi behövde också.
Man behöver varva ner lite ibland! ;D


En väldigt härlig låt!

Hoffmaestro - highway man


Fredagsmys!

Jahaja, då var de slut på denna vecka då. En hel vecka med presentationsteknik har det varit och gud vad lärorikt och bra det har varit. En kanon lärare och gud vad vi har utvecklats, en jättebra grupp har vi haft också. Men nu går vi vidare och nu är det dags för helg, skönt!

Avslutade veckan/började helgen med lite god mat.. Potatisgratäng och kycklingfilé!

Skönt det ska bli och vakna upp i morgon och inte vara bakis ;)
För nu är de dags för fredagsmys med massa bak!



091008

Gud vilken inspirerande dag det har varit idag! Gud vilka historier alla har att berätta och gud så roligt det har varit att få lyssna och ta del av dom det måste jag verkligen säga. Allt från reseledarjobb till grisar och ja.. allt vad man fick höra.

Jag vet inte om jag har talat om det här förut men gud vad jag tycker om klassen, vilka människor. Ni är helt fantastiska måste jag tala om. Jag älskar utbildningen, det är så himla bra kurser. Det är kurser som man verkligen lär sig någonting utav och som man verklgen kommer att ha nytta av i framtiden. Jag har nog aldrig tagit till mig saker såhär bra och lärt mig så mycket på så kort tid. Jag är så jäkla nöjd, jag är så nöjd att jag har valt att gå den här utbildningen det är precis vad jag har velat hålla på med i hela mitt liv. GAH, Jag älskar det! <3


Jag fick ett tal idag!

Mikaela!
Du är tjejen med skrattet som klingar
så högt så att vinglasen går i kras.
Du må vara liten, men stark som en björn.

Livet utan dig skulle vara som en föreläsning med Solveig Böhn, det vill säga tråkigt och jävligt.
Men nu finns du här Mikaela, du får mig alltid att le och lugnar alltid ner mig när det behövs.
Så tack för att du finns. sambon min!

Jag fick detta tal av min sambo, elin eilurt johansson. <3




091007

Redovisningen idag gick mindre bra än igår tycker jag även fast jag inte var lika nervös idag. Men jag tappade bort mig lite grann, tappade lite ord. Det störde mig något enormt och då blev jag nog lite stressad och såg mest lite stel ut och var lite mer beroende av manus. Men annars så måste jag väl säga att det gick bra. Alla har vi lite sämre dagar och allt kan man inte göra bra på en gång när man hatar att stå och prata inför folk. Nu tror jag banne mig att det snart blir mysdressen på här hemma,  tjohej! ;)

Måste bara säga de att.. fan vad brun jag var! :D


åh, vad de värmde i hjärtat!

Titta vad jag precis såg att min älskade erikis hade skrivit i sin blogg..


Åh, jag saknar dig otroligt mycket ska du veta! <3
Jag hoppas verkligen att vi träffas så snart som möjligt igen
Det värmde verkligen i hela mitt hjärta när jag fick syn på det här.

Vi ser det snöar!

Ja, det är sant. Den första snön har nu kommit till lilla Orsa! ;)


091006

Resten av denna vecka så har vi bara halvklass och det tycker jag är väldigt skönt för det känns mycket bättre att prata inför alla då. Talet idag gick bättre än jag trodde och det var inte alls lika hemskt och se sig själv på film som jag heller trodde. Jag såg mindre nervös ut än vad jag kände mig och jag fick ändå ganska bra feedback inte så mycket att tänka på helt enkelt.

Jag har väl en del egna mål själv som jag vill bli bättre på så vi får väl se hur jag lyckas med de efter den här veckan. Men det har trots de varit en bra dag, gått till orsabostäder och sagt till om värmen också har jag gjort och de kommer dom att fixa så snart som möjligt. Nu ska jag fortsätta med mitt så får ni ha det så bra så länge! ;)

Jo, förresten såhär ser jag ut i håret.
Ingen större skillnad, men de får heta DUGA! ;D
Utväxten är nog bättre och det är ju bra i alla fall.


Snälla tomten!

Det är faktiskt sant,
jag har redan hittat lite gobitar som jag önskar mig i julklapp  ;)



1. En hårtork eftersom de hände en liten olycka här hemma idag. Hårtorken brann! ;) Haha!
2. Höga skor,
som går upp till knäna, så satans snyggt!
3. Alla One Tree Hill boxar, jag älskar!

091005

Oj, vilken dag måste jag säga. Den började med att jag vaknade och var hur död som helst och längtade verkligen inte till skolan. Jag var så trött eftersom jag inte hade sovit så bra i natt. Den här veckan har vi nämligen presentationsteknik vilket innebär att vi ska träna och prata inför folk. Vilket jag hatar och jag blir så nervös jämt då jag ska göra det. Men det är ju något som man måste träna på så jag hoppas att det kommer vara bättre efter denna vecka.

Ikväll har jag slingat håret och jag tror faktiskt att det blev bra, eller ja.. min sambo har slingat håret på mig. :) Men det har inte riktigt torkat färdigt ännu. Men jag tror de blev lite blondare ialla fall. :P Annars har vi haft besök av Hillevi och Nina. Vilket har varit otroligt trevligt, det måste vi verkligen göra om! Tack för ikväll tjejer! :) <3

Hittade ingen passande bild så det får bli en på mig från ayia napa istället! ;)
Jag lovar att ni får en bild i morgon på hur håret är och så.


Min mamma är koftshopaholic!



Här har vi beviset!
Ohnej, jag är inte sur, jag bara jävlas lite med henne ;)

Jag vill bara få skrika lite!


Vilken helg!

Ohja, vilken helg säger jag bara. Fest i fredags och fest igår i fredags så var de toga party som spårade ut lite grann vilket inte var lika roligt. Drog i alla fall på efterfest och det var väl inte något vidare röj där eller men ganska skönt med andra ord. Igår så drog vi till Mora och wasastugan de var faktiskt kul där. Tog taxi tillbaka hem och hamnade vid campus. Men de var riktigt roligt på wasastugan faktiskt vi behövde prova på något nytt.

Egentligen så vill jag bara få skriva av mig lite, skrika ut i detta inlägg. Men jag tror inte att ni skulle tycka att det skulle vara något roligt att läsa om så jag tänker inte göra det. Sedan så var de ändå inge viktigt ! ;)


Jag bjuder på en gammal partybild på mig! ;)


091002

Gårdagen tyckte jag inte var någonting att blogga om faktiskt. Hade lite besök här hemma av lite diverse folk hela dagen tror jag men annars så har jag inget mer och säga om gårdagen faktiskt, inte ett dugg så vi skiter i det.

Idag ska jag fräscha upp håret lite grann igen det blir kul, hoppas det blir någon skillnad eller ja.. vi får väl se.. jag ska ju som sagt bara fräscha upp håret lite grann igen tror jag nämligen. ;) Sedan ikväll är det ju givetvis fest som jag hoppas att det blir kul. Nu innan jag ska klippa mig så ska jag försöka träna lite teori faktiskt, heja heja!

just de, jag glömde att berätta att jag faktiskt
köpte första säsongen av playa del sol igår! ;)


RSS 2.0