Mys-söndag!

Igår var det fest och idag är vi trötta. En pizza har det blivit och det var förjääävla gott måste jag säga! ;D

Bild från gårdagen.


En bra fredag!

Jag är glad, jag är väldigt glad och jag tackar så hemskt mycket Caroline och Lisa för stödet idag, ni är bra bra bra bra och bra! :-) <3


父母


Såhär nöjd kan man väl säga att jag är idag ;D

Trött tjej!

..Har inte så mycket och säga förutom att hon faktiskt förtjänar lite godis.


Bjuder på en bild ifrån tallin, haha ;)


Till alla er där ute som taggar lördag!


Mange Schmidt - Wingman

Ojojoj, vilken dålig uppdatering
det har varit från min sida nu ett tag. Men jag måste faktiskt ta och erkänna att det är ganska mycket just nu. Prov i skolan och lite andra grejer som jag stöker på med och med det så menar jag ju självklart körskolan. Men jag hoppas att de lugnar ner sig lite på fredag i alla fall. Nu blir det kaffe på det här och försöka plugga på lite som verkar vara det ända i mitt liv just för tillfället.

Idag fick vi dricka lite skumpa på skolan också för att vi får ha kvar vår utbildning ett par år till och även skidutbildningen får också vara kvar, bra dag ändå måste jag säga. tjingtjong!

Jag säger som..

Dom flesta gör i Rese4 ;




Kärlek <3

Guidning hela dagen!

Idag har vi alla i rese4 guidat hela dagen i en buss runt siljan. Vi har turats om och pratat och det har faktiskt gått väldigt bra. Det var faktiskt ganska roligt och intressant också,lärorikt minst sagt. Runt siljan är det vi har åkt med bussen.

Dessutom måste jag berätta att våran utbildning blir kvar i höst så att det kan komma en ny reseklass och även en ny skidklass och det är vi otroligt glada över, Grattis Scott! :-)

Vi stannade till i nysnäs där dalahästarna tillverkas och det blev lite shopping, jag tänkte visa er. ;)


Hahaha!


Nyckelring och mobilsmycke med dalahäst! :-)


Början på en ny vecka!

Och vad har jag gjort idag då? Jo, varit på skolan och stökat på lite med guidningen som vi ska ha imorgon på en buss runt siljan inför lite pensionärer. Efter skolan så sprang jag iväg på apoteket också, haha.

Nu har jag nyss suttit och stökat på lite med talet som jag ska hålla i morgon och tar en liten paus nu. Men jag måste som sagt fortsätta och få till de där på ett stödkort, önska mig lycka till. Det kan jag nog som sagt behöva.

Lite bilder från sthlm/tallin resan har jag fått nu också så jag tänkte faktiskt bjuda på några stycken ;)

HOOLLYWOOD, så jävla bra nattklubb!

Nu orkar jag tyvärr inte lägga upp fler bilder.
Ska fortsätta med mitt nu och njuta av min ben & jerry's ;)


Jag hedrar mina kusiner i Sthlm!


Hahaha! Sötnosar!

En liten sambokväll igår!


Såhär kul har jag det INTE just nu!


Men jag önskar att jag hade de såhär kul! ;)

-`v´-

Jag tycker att han är grym!


Och varför tycker jag att han är grym då?

Ja, inte är de pga dansen ialla fall.
Utan det är för att han vågar fan alltid säga vad han tycker och tänker. Jag tycker det är så sjukt starkt och modigt av en människa att kunna det. Jag önskar att jag var mycket bättre på det. Jag beundrar!

Ibland önskar jag att bloggen var låst!

Men det är bara ibland som jag verkligen önskar det. Skönt och verkligen få skriva av sig på riktigt, saker som jag kanske blir irriterad på men inte skriver ut här. Eller ja.. något annat som jag kanske är lite för snäll nog att inte skriva ut i bloggen. Det är givetvis såna grejer som jag menar. Men jag får väl försöka ta ut det på annat vis och det tycker jag faktiskt att jag har lyckats bra med. Tur jag har kompisar som finns där och lyssnar på mig. :-)

Det är ju faktiskt så att man inte alltid har en bra dag och så är det ju faktiskt för alla. Så det var verkligen inge dumt menat med detta inlägg, snarare tvärtom. Även om jag är en liten glad prick just nu! ;)

Men nu övergår jag till annat...idag så ska jag försöka vara pluggis, vi får väl se hur det går! ;) Har i alla fall börjat lite nu och strax tänker jag ta tag i lite frukost oxå. Ha en otroligt bra lördag!

Pluggning på g


Idag är jag otroligt glad!

Dagen började hur bra som helst och dagen har fortsatt hur bra som helst. Min älskade Erikis och Tom har nyss varit förbi här hos oss en sväng och det var så otroligt roligt att dom kikade förbi. Jag blev glad glad glad! :-)

Nu ska vi se vad resten av dagen har att bjuda på men ikväll så blir det faktiskt bio, det är vi värda! :D

Här har vi mina sötnosar! :-)


Tröttast vinner!

Jag måste vara världshistoriens tråkigaste människa att titta på film med. Jag höll på att somna nu igen men jag lyckades faktiskt hålla mig vaken. Det kan man faktiskt kalla ett under om ni frågar mig ;) Men trött som fan nu!

Idag var vi in en sväng till mora och kikade läget och lullade på.

Nej, i morgon är det dags för en ny dag. Så nu säger jag godnatt, skulle bara visa att jag lever.

Här var jag ju iallafall mycket piggare än vad jag är nu kan jag ju säga ;)


 

<3



Galet förkyld!

Jomen visst, inte fan var jag något bättre idag inte. Snarare sämre med värsta hostan och ja...snorig och sånt som hör till givetvis. Så jag är hemma från skolan idag också och vilar på.

Jag har i alla fall vilat en stund nu och ska väl ta och se på lite mer avsnitt av one tree hill strax. Varmt som fan är det här inne just nu också, det är synd om mig nu! :P

Man kan NÄSTAN gämföra den här med mig, men bara NÄSTAN!
Men ganska så pigg är jag ju inte men nallen var så söt ;)


Våran låt!

Som vi bara älskaaaaaaaaaar!


Pitbull - Shut it down


Hemma idag!

Efter körlektionen som jag hade idag (Som för övrigt gick bra men lite ringrostig är jag och behöver träna lite mer på planeringen) så gick jag hem igen eftersom jag inte känner mig helt 100 idag heller. Jag hade redan bestämt mig för det innan körlektionen. Men jag måste faktiskt säga de att det är värre nu... Jag håller på att dö här hemma!

Näsan min är inte riktigt min vän och rinner hela tiden, sjukt jobbigt!

Men jag tittar i alla fall på mitt älskade One Tree Hill, det piggar upp mig lite i alla fall. :-)


Stockholm & Tallin!

Igår kom vi hem från denna fantastiska resa som gick till både Stockholm och Tallin. Studiebesök i stockholm och bodde på ett kanon fint hotell, arlanda var lätt bästa besöket.

Kryssningen avgick till tallin på torsdagkväll och sedan dess har de nog inte varit en enda lugn stund. Tokfest på båten och man gick inte och la sig först 6 på morgonen, jag nämner inga namn. Men det var en viss persons fel som gjorde att jag fick högst 2 timmars sömn den natten! ;)

I Tallin så ja... gick på studiebesök, åt mat på en restaurang som var hur fin som helst men man själv kände sig inte direkt så fräsch. På hotellet så skulle vi på visning men vi fastnade i hissen i ungefär 20 min. Behöver jag säga att jag blev något förbanna!? Man trycker fan inte in 21 pers i en hissjävel!

På kvällen blev det förfest på hotellet och det var så otroligt rolig förfest, så himla lyckad! Efter den enormt roliga förfesten så åkte vi iväg till club hollywood och där var det verkligen ös och hur mycket folk som helst och inte nog med det så var de otroligt bra musik också, sjukt roligt ialla fall!

Dagen efter var de bara att strosa runt
och vänta på tills båten som skulle ta oss hem till sthlm igen skulle avgå och självklart så blev det lite alkoholhaltiga drycker som slank ner då också.

Å bla bla bla! :D

Nu är vi i alla fall hemma igen och jag mår inte direkt bra, jag låter som en kråka!

Mitt bästa köp på jag vetinte hur länge, men köpta i tallin i alla fall! :-)
Sjuuuuuuuuuuukt nöjd!

Bilder kommer senare då någon snäller har skickat till mig ;)



Stockholm & Tallin!

Imorgon åker alla reseproducenter till Stockholm och sedan på kryssning till Tallin, vi kommer åter till Orsa på söndag. Fyfan så roligt det ska bli! :D

Jag tänker inte blogga något mer eftersom jag har tappat suget. Så ma råkes på söndag eller något! ;) Kysshej!






Hemma i orsa!

Det vaknas fest, så jag har inget mer och säga faktiskt , tjosan! ;)


Vi ses i dimman, ta bilden med en nypa salt :P

Sista dagen i Jämtland!

Då har jag precis kommit hem ifrån staden. Där vi åt lite sallad och shoppade på, vilket jag tycker var trevligt. Blev dock ingen kina, men de gjorde inte mig så mycket alls det faktiskt.

Imorgon åker jag ju som sagt hem till Orsa igen och jag kan då säga att vistelsen i Jämtland är över för den här gången. Trist men ändå inte, ska bli skönt och få komma hem igen. Jag har saknat alla mina i orsa väldigt mycket och lite annat också. Men jag kommer att sakna alla mina fina som jag har här hemma nu. Men det dröjer inte så länge tills jag är tillbaka igen och under dessa tre veckor så har jag faktiskt sett att Jämtland klarar sig väldigt bra utan mig ändå trots allt! ;) Jag är nöjd och har haft de sjukt bra här hemma, träffat alla jag velat träffa åtminstone en gång och gjort en hel del annat skoj. Tummen upp, helt enkelt! <3

Packningen...tar jag tag i om ett tag säger vi! ;)

Bjussar på lite nyårskort istället;















Jag hoppas inte erika hade något emot att jag snodde dom! ;)

H&M News!



Åh, jag vill ha! :-)

Godmorgon världen!

..Även fast jag har varit vaken i nästan en timme nu, jag är duktig! Tror ni att jag kunde somna inatt då? Svar nej. Självklart inte, dum som jag är. Men jag lyckades ju till slut så jag ska väl vara ganska glad för det i alla fall. Men jag måste erkänna att jag är ganska trött just nu. Men jag måste försöka lägga mig i tid ikväll då jag ska upp tidigt.

Idag blir det en vända på stan med min ninni och lite folk, tror även att vi skulle slänga in lite kinamat! ;) och justja, jag får ju inte glömma packningen. Det kanske vore lite onödigt annars men den tar jag itu med senare.

Hittade en söt bild på oss från mösspåtagningsbalen!


Denna underbara torsdagkväll!

Jag tänkte att jag skulle ta och skriva av mig lite här. Det är såhär att dom senaste nätterna så har inte hat sovit något vidare bra. Jag vetinte riktigt vad de kan bero på, om jag har vänt på dygnet för mycket eller vad det nu kan vara. Men när jag väl bestämmer mig för att lägga mig i sängen så kan jag inte somna, då börjar tankarna varandra iväg och jag kan inte somna p.g.a det. Men jag somnar ju till slut vilket är bra.

Därför tycker jag att det ska bli skönt att få åka hem till Orsa nu igen efter tre veckor. Då kanske det blir bra och jag kan sova ordentligt på nätterna. Tror att de ligger lite i att jag ska hem snart och att jag mest går runt och väntar på det att jag inte kan sova ordentligt heller.

Men självfallet så kommer jag att sakna min säng det är inte de som är problemet! ;) Det är jag som är problemet, jag som gör fel och lägger mig för sent och inte kan somna och då vandrar tankarna på.

Och ni som inte vet så åker jag hem till Orsa igen på lördag med bussen som går 07.00 på morgonen! :-)

Puss till er sötnosar där ute!


En låt som jag fastnat för!


Big Ali - Universal Party

Jag älskar ringar!

Alla som känner mig vet nog mycket väl om det redan att jag är helt tokig i ringar! ;)

Jag vill ha massvis med ringar, jag kan inte få nog!


Torsdag, redan?

Ja, tänk vad veckorna rullar iväg. Men nu måste jag faktiskt få klaga lite här och det är inge mindre än på kylan som jag tänker klaga på. Det har faktiskt varit riktigt kallt alldeles för länge nu och man kan inte göra de saker som man vill när det är såhär kallt. Bilarna och det fungerar ju inte som det ska och det är inte alls bra och fara ut och köra så mycket när det är såhär kallt.

Jag ber för att de ska bli varmare dom här två dagarna framöver, i alla fall på lördagen så jag kan ta mig hem med bussen precis som jag vill. Snälla, gör så att bussen går och att jag tar mig hem när jag vill!


En lite gladare tjej i inte allt för kallt vinterland!

Filmtajm!

Nu tänkte jag ta och slå på en gammal men bra film. Nämligen festival heter filmen och det var verkligen inte igår som jag tog och tittade på den så det ska bli roligt. Efter de ska jag väl försöka göra lite nytta...eller ja, något i den stilen i alla fall.

Förresten så gick körningen kanoners och jag är en gud bakom ratten, om pappa tycker att de går bra för mig att köra då går de fan i mig bra också, så jag är så stolt! :D


Köra bil, köra bil, köra bil!

Gissa vad jag ska göra lite senare idag? Jamen, såklart ni gissade rätt. KÖRA BIL!

Dags att hoppa in i duschen och dona på lite innan det är dags för en liten biltur, tjoosan!


Gasen i botten!

Kanon dag faktiskt!

Dagen startade med en sväng på staden med min barndomsvän sofi, vilket var mycket trevligt. Härligt att få träffas igen och ta igen lite tid och snacka en hel del skit också givetvis.

På eftermiddagen kom den andra Sofie in och jag umgicks lite med henne. Vi har varit på bio ikväll och tittat på luftslottet som sprängdes och den var faktiskt väldigt bra. Väldigt trevligt att få umgås lite med den tösen också nu när det var ett tag sedan. Man kan sammanställa dagen med att den varit kanon faktiskt! :-)

Nu sitter jag och tittar på paradise hotel, givetviiiiis!


Den här är så min stil!


Taio Cruz - Break my heart

Bra bra bra bra bra bra bra!

Sticker iväg en liten sväng, ner mot stan på en liten fika, tjohej!

Jag vill, jag vill, jag vill!

Åka utomlands i sommar, åka till Kos i sommar, jag vill, jag vill, jag vill!
Snälla, snälla, snälla gud. Jag ber dig!


Jag tror att...

Jag har vänt på dygnet en aning, eller vad tror ni? :P

Bjuder på en härlig låt såhär på natten! ;)

Brittan  - 3


Säger godnatt också, ska väl försöka att lägga mig snaaaaaart ;)


Ice age 3!

Jag har precis kikat på Ice age 3, den var ju lika kung som andra måste jag säga!


- Vad är det som låter?
- Det är blåsten som talar till oss.
- åh, vad säger den då?
- Jag vet inte, för jag är inte blåst! ;D

Hahaha!

Bilder som tidigare inte har visats!

Hittade lite fina bilder hos farmor och farfar som jag tänkte ta och bjuda på . Enjoy!

Förresten... körningen gick helt okej! ;)








Ingen bra natt!

Inatt har jag inte alls sovit bra. Jag var inge trött när jag skulle gå och lägga mig och somnade inte först jättesent och där efter så har jag vaknat MINST en gång i timmen och inte vetat vart jag skulle tagit mig till. Men ändå så känner jag mig inte så fruktansvärt trött. Kroppen känns lite efter och tröttheten kommer väl senare skulle jag tro.

Men nu ska jag göra mig klar lite mer för jag ska nämligen ut på äventyr med min fader om ett litet tag. Vi ska ut och köra lite bil och åka förbi farmor och farfar.

Ungefär såhär kommer de väl sluta, haha!


Bland det roligaste i hela mitt liv!

...Var studentdagen och att få åka flak!

Men jag måste ändå säga det att det är så skönt och ha det överstökat och att jag just tog studenten år 2009. Det är något som man bara får uppleva en gång och det har jag gjort och är så otroligt stolt över det. 2009, var året som jag alltid kommer att minnas och som garanterat kommer att vara saknat.

Med detta så väljer jag att säga godnatt!


Tidigare ikväll!

.. Så tittade jag på älskade Avatar igen. Jag är helt fast, jag är förälskad, jag älskar filmen!


Det är tur de finns dom som kan underhålla!

Hahaha, jag kan verkligen inte sluta skratta, årets första skrattanfall!
Nu har det varit det ena efter det andra här.

Det började i alla fall med lite härlig sång, jag önskar att jag kunde visa er. Men tyvärr så kan jag inte de! ;)

Istället så bjuder jag på två stycken härliga låtar som jag nyss har fått höra;

Hoffmaestro - young dad


Hoffmaestro - Seize the day


Då var de nya året här!

Igår så var jag en mer död än en levande Mikaela som sov i princip hela dagen.
Jag står fortfarande fast vid mitt nyårslöfte och så ska det förbli.


Välkommen in i det nya året, nu ska vi se vad de har ett erbjuda!

RSS 2.0