Alla fattar utom du.

Alla fattar utom du..
Du har inte en aning.. att jag tänker på dig, precis just NU.

Sluta tänk så mycket, Mikaela.
Sluta tänk NU!

min gullnosa har köpt mina skor, (:
TACK! Jag älskar dig! <3

Långhelg.

I fredags blev de ju lite fest, det är mycket som jag bara kan garva åt ifrån den kvällen, HAHHAA! :D
Men vi ska inte berätta, dom som var med vet vad som hände och så. :) Så resten behöver inte veta ;) Det kan ni få vara nyfikna på, men de var en helt okej kväll.

Igår blev det bio men jag mådde inte riktigt bra. Var så jävla trött och allting hela dagen!

Jag tror aldrig jag har haft det såhär svårt i hela mitt liv, :(
Det gör ont, jag vetinte varför. Det gör ont på ett sätt.. att jag börjar tappa.. och att jag är sårad. :( jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag vetinte vad jag känner!? Jag vetinte helt vad jag vill!? men hur ska man veta när man inte får träffas!? jag tycker att de har gått för länge nu... så snart är de inte mitt fel längre . Snart är det bara ditt! Jag hoppas du förstår att innerst inne så tappar man de när det går för länge. Det går inte och fara och hålla på såhär, i längden så tjänar ingen på de. Man mår bara dåligt av det, men allt är ju så svårt.

Kan ingen säga till mig hur jag ska göra!? :(

Sämst.

Det började igår.. Jag hade haft en ganska bra dag, helt okej .. den var fan bra. Tills jag gick ner och tränade.. visst, det var ett ganska roligt pass vi var på. Men efteråt när vi ska gå därifrån.. jag går ut för att ta mina skor. Men jag hittar dom inte, det är någon jävel som har tagit dom! Jag blev ju såklart helt förkrossad, :( 

fattar inte hur man kan göra så. Det förstörde i princip hela min kväll, mådde sämst och var inte på bra humör. Mamma tyckte ju såklart synd om mig. När jag väl gick och la mig för att sova, då var jag ju såklart klarvaken. Låg och hade massa tankar i huvudet, det har jag faktiskt idag med. Det bara kryllar en massa tankar omkring i mitt lilla huvud. När jag vaknade i morse var jag sten trött. Det har jag varit hela dagen..

så idag har jag inte heller varit på något bra humör. :( helt värdelös dag! När vi hade slutat skolan.. då ramlade jag två ggr oxå, :( Kan man ha mer otur än mig!? :(

Var oxå på min apu plats idag, blir väl nice. Men jag ska inte dit nästa vecka som resten, så det blir veckan efter som jag kommer att börja där. Ett litet leende ifrån mig då. Men sedan har kvällen faktiskt varit rätt okej, trots att jag är trött. Får väl se hur kvällen slutar, de kan ju bli värre igen eller bättre eller ungefär lika som det är nu.

Nu har jag väl inte så mycket mer och bjuda på för denna gång, hoppas kanske de kan bli lite gladare bloggar i framtiden, men det är nog ingen fara. ;) Man kan ju ha vissa dagar som är jobbiga .

Sådär mitt i mellan.

Livet går ju i vågor, antingen så går det jäättebra och man mår hur bra som helst. Allt fungerar precis som man vill och det är inte många motgångar man möter. Eller så är det helt tvärtom, det går sämst... allting bara faller längre och längre ner. VÄnner sviker och nära sviker.. man blir sårad.. gör dumma saker.. mår allmänt kasst. Men har ni någonsin känt att man precis är där mitt i mellan?

Att man står precis på kanten.. ska de sjunka..eller ska de höjas?
Jag tror nämligen att jag står just på den kanten just nu. Fast, det kanske helt enkelt har varit så ett tag.. jag trodde att de skulle bli bra.. men precis när man tror de, så känns de ändå som att man ska falla neråt. Man vet inte vad man egentligen tycker.. men man känner en stark känsla och vet att de är rätt.. men så händer de något som gör att man blir ledsen och det gör så att man tvekar. '' /

Jag om någon har tänkt väldigt mycket på senaste tiden. Så ibland tänker jag för mycket, de borde man inte göra. För då övergår det och kan bli lite överdrivet ibland.. kanske oroar sig för saker som man inte borde oroa sig för och blabla. Men ibland kan det ju även bli så att man tänker alldeles för lite och då blir de helt fel i allafall. Man borde nog lära sig att kunna tänka sådär mitt i mellan. Lära sig att njuta mer och ta vara på de medans man har det. För man inser inte saker först de är för sent...

Men glöm inte trots allt detta babbel, jag vet inte om det kom något vettigt av det men.
Hoppet är det sista som överger en.

Nytt år och nya möjligheter.

Oj, här var det ju ett tag sedan jag var inne känner jag.

Julafton har susat förbi och det har även nyår gjort. Julafton var väldigt mysig, jag fick faktiskt ganska bra grejer ändå, om jag tänker efter. :) Men jag måste ändå påstå att förra årets julafton ändå var snäppet bättre på alla sätt och vis. Men jag tänker ändå inte klaga så mycket över det, :)

Nyår var de ju nyss oxå, oj! Jag måste nog påstå att förra årets nyår ändå var snäppet bättre, ;b Det var kanske lite roligare umgänge och så, haha ;) Sen så blev jag ju inte lika borta som denna gång. Men det var absolut inte tråkigt, en helt okej kväll ändå i snitt. Men nu är det 2008, får väl se vad det året har att bjuda på. Om det blir bättre eller sämre. Om det går i vågor..ja, man får helt enkelt se vad det har att bjuda på.

Jag hade inga nyårslöften! (:
Näe, nu ska jag snart gå och träna , det ska bli skönt. :)

Men måste bara tillägga en sak, jag klippte mig igår. :) Det kan jag ju säga att det behövdes.

RSS 2.0