Min lediga dag!

Har jag inte varit på stranden. Utan jag har varit iväg och käkat lunch och nu sitter jag på kontoret och ska snart dra hemåt. Måste hämta, så jag kan ta ut pengar och sedan måste jag dra och handla lite käk.

Åh, jag får lite dåligt samvete att jag inte har varit på stranden när det är så fint väder och jag har varit ledig. Men jag är ju faktiskt inte här för att sola och bada, jag är ju här för jobbet. Så ni får inte förvänta er någon pepparkaka då jag kommer hem i alla fall, lite snäll mot huden måste jag ju vara.


Så jävla god skinka, jag måste få tag på!


Jag säger som dom andra!

Man blir så otroligt stolt, man känner otrolig stolthet. <3

Min fina klass, min fina utbildning, jag är ju färdigutbildad reseproducent. <3

Jag har gjort det!

Premiären av vinutflykten, den är avklarad och det var jag som fick ta hand om den. Det gick superbra, verkligen! Alla verkade gilla utflykten och det var hur trevligt och mysigt som helst. 

Ikväll ska jag ut och käka med mina kollegor. 


The beach!


Sticker iväg till stranden, tjaaarååå! 
Jobbigt liv!

Dum blondin!

Jag skäms, men ibland så är jag verkligen en dum blondin. Men det är inte alltid så lätt här i livet, det tror jag nog att alla vet om vid det här laget. ;-) 

Inspirationsmöte och hotellbesök, har stått på mitt schema idag. Vilket gick bra båda två! Jag börjar verkligen känna mig lite mer varm i kläderna, tur man får lära upp sig. Ikväll/Inatt blir det flygplats igen, nu är det lite norskar som ska åka hem och lite norskar som ska komma hit. 

Jag måste bara få berätta om en grej, som jag är lite mobbad för här nere..

Det var såhär att vi var på flygplatsen, stod och pratade om vem som skulle ta vilken buss osv. Så säger en av mina kollegor såhär, ''Mikaela,du får ta den bussen, så Mickan go!'' Då fattade jag inte alls vad hon menade och jag svarade då ; ''Va?, Vadå, ska jag gå!?'' Då började alla och skratta. För det var inte det som var grejen, utan man säger så när man vet vilken buss man ska ta och sedan att jag åker med den. ''164, Mickan go!''
Man lär sig något nytt varje dag sägs det! ;D

En helt slut Mikaela!

Dålig uppdatering dom här senaste dagarna. Men det har varit fullt upp hela tiden. Stack ut på bargatan i Tisdag, firade min födelsedag. Det var sjukt roligt ute, så jag är verkligen nöjd. Dagen efter var jag rätt så seg, trött och sliten. Låg hemma och myste hela dagen, kollade på lite serier och sov. 

Igår kväll hade vi teamkväll, vi gick ut och åt, Det var också, sjukt roligt! Efter de kom man hem , sov i 3 timmar. Lyckades att ta sig upp och åkte iväg på en fisketur med norskan och danskan, vilket var en trevlig tur ändå, men jag har varit så otroligt trött. 

Nu ligger jag bara och myser på här för fullt, ikväll får jag sova ut, ikväll ska jag lägga mig i tid. 

Apollo - Teamet!

Min födelsedag!

Idag fyller jag år, 21 år gammal är jag numera. Huvva!

Igår var det riktigt roligt ute, träffade på jättehärliga greker som jag hängde med på slutet, så sjukt roligt!

Ikväll blir det som sagt teamkväll, med lite käk och så. Bodrum och fest!

Utflykt till Bodrum igen, den fick jag ta hand om. Det gick väl bra, trevliga gäster som var med så det var väldigt roligt. :-) Den turen går väldigt fort också, alltså dagen går väldigt fort när man har den turen.

Just nu sitter jag och väntar på två töser, uppifrån dalarna faktiskt. ;) Vi ska ut ikväll! 

I morgon fyller jag år också, 21 år! Usch och fy, jag har ångest för det, jag vill inte bli gammal!

I morgon ska vi alla på Apollo och så ut och äta (TEAMKVÄLL!!) 


Bargatan, Kos.

Hotellbesök!

Har jag haft hela dagen och jag tror att jag har mött gäster på varenda hotell som jag har besökt idag. Bokat många utflykter den här veckan, heja heja. 

I morgon hoppas jag på en utgång här i Kos, woho!


Mysig dag!

Strandservice nere på strand och därefter hänga en stund på kontoret, då jag behövde tvätta mina kläder. Men nu är det gjort, nu behövs det bara städas lite här hemma. Får se om jag orkar fixa lite med det i morgon! Ikväll var det lite små jobb och mys nere på strand, BBQ nämligen. Har nyss kommit hem och ska ta och dejta john blund nu som vanligt. I morgon är det nämligen hotellbesök som gäller. 


Dagen/Natten slutade i alla fall bra!

Har precis kommit hem ifrån flygplatsen, lämnade av och hämtade lite norskar. :-) Vilket gick superbra! En sak är i alla fall säker, att nu har myggen kommit. Dom har börjat att attackera mig nu, det är för kallt hemma i Sverige för mygg nu va? ;-) Haha! Det är tur jag har min supersalva med mig från Kina!


Godnatt sverige och grekland och kos!

En funderare!

Mikaela måste verkligen ta sig en funderare, om det nu blir av. Jag återkommer med mer information framöver helt enkelt så behöver inte ni bry er mer om det. ;) 

Strax dax för att dejta john blund, men först så ska jag titta på lite playa del sol.

Förresten så har jag fått någon fling på flingor med mjölk, mums!

Kontoret!

Jag har nyss varit en sväng till kontoret, fixat med min avräkning för veckan. Nu kan jag det också. Dags att kolla på något avsnitt av en serie innan jag beger mig till stranden en sväng. :-)

Reklam!

RSS 2.0