Valborgsfirande!


Ett litet smakprov på hur jag kommer se ut ikväll! ;)
Party party party!

Dagen kunde inte ha börjat bättre!

Dagen har jag börjat med körlektion igen och vet ni vad? Det gick hur bra som helst!
Jag är så stolt över mig själv och det gjorde hela min dag faktiskt. Vi började att prata om en tjej som inte kunde gå i högklackat på när jag skulle köra tillbaka till körskolan, det var ganska kul. Vi hade det kul där en stund, haha! Så det där gjorde hela min dag, solen tittar fram nu också och ikväll blir de grillning och fest!
Vilken kanon dag va? jag är gladare än någonsin!
Valborg!



Överallt och ingenstans!

Jag håller tummarna för att de gick vägen idag, har kutat hit och dit idag och kollat in lite utklänad tills på söndag. Det blir nog ändrade planer och vi tror nog att vi vet vad vi ska klä ut oss till. I morgon startar jag dagen med körlektion, är det min 5e nu va? Kan det ha gått så fort? Hälften av mina körlektioner kvar som ingår i paketet, men jag lär ju givetvis ska köpa till några extra. Men det får man väl se mer av framöver när det börjar närma sig sitt slut, nu ska jag besöka sängen.



Det går ju framåt i alla fall!

Dags att hälsa på sängen!

Den står framför mig och väntar nu, ser så varm och go ut och här sitter jag och fryser vid datorn och gäspar. Nej, nu blir det till att lägga sig i sängen och läsa lite till innan jag ska knipa igen mina ögon och få min skönhetssömn och ladda inför morgondagen, vi har nämligen nationellt prov i engelska b i morgon, skrivning. Önska mig lycka till, de behöver jag!



Jag är snäll och bjussar på en bra låt också såhär innan läggdags.
Jag hittade den för övrigt på en annans bloggares blogg, ganska bra tyckte jag
.


Studenttiden är äntligen här!

Det stämmer, nu är den verkligen här! Vår studenttid som vi har framför oss med massor utav roligheter framför oss! Idag tog jag och solade 20min i solarieöarna, vad skönt det var. Där efter så tar jag en tripp ner på stan med gamlingarna, här skulle det inhandlas lite biljetter som kan behövas nu framöver. Sagt och gjort! När vi gick runt på stan så såg jag även alla studentsaker som har kommit fram, ni vet sakerna man hänger runt halsen på oss som precis har tagit studenten och allt annat som hör till. Nu börjar verkligen butikerna att fyllas av alla möjliga studentsaker och vet ni vad? Jag njuter!



Dagens fundering

Det verkar som att jag har en ganska vild mamma. Hon var ute och festade i lördags och på söndag morgon går jag och väcker henne kvart i ett, en kvart innan jag skulle åka iväg och köra. Jag tänkte att de vore dags för henne och kvickna till efter en hård utekväll. Vet ni vad jag får höra då? Att token inte hade kommit hem först 7 på morgonen. Jag menar, är det inte vi ungdomar som ska klara av och vara ute och efterfesta tills tidiga morgonen? Det gamla ska väl inte orka med sånt? Hon är ju trots allt över 50 år, men jag kanske har fel. Det kanske visar sig att det är så att ju äldre man blir ju mer orkar man? ;) Vad vet jag egentligen? Det kan ju mycket väl vara så. Haha, lite smått ironiskt inlägg om ni inte fattade de!



Härliga söndag!

Pappa kom och hämtade upp mig ett, eller rättare sagt han kom hit med bilen det var ju faktiskt jag som körde. Vi körde upp till lill änge där jag skulle inhandla ett par skor som jag kan ha till min balklänning, vilket vi hittade och drog där ifrån. Körde där efter ut till farmor och farfar och var där och hälsade på, snackade lite skit och njöt ute i solen. Jag älskar deras hund, hon blev jätteglad när hon fick träffa mig. Jag hoppas verkligen att dom tar med henne på studenten, då blir jag glad. Astrid var också med hon är ju så liten och söt. Efter de åkte vi tillbaka till stan och jag tränade lite på backning och nu är jag hemma och njuter in i det sista av helgen. Snart är det dags att bänka mig framför tvn, One tree hill och gossip girl väntar.


Parteeey!

Dagens planer förändrades snabbt!

Det var tänkt att jag skulle möta upp min pappa, vi skulle köra lite tillsammans och fara iväg och kolla på skor. Men det ändrades snabbt, jag ska börja jobba redan klockan ett idag. Så hela dagen ska jag stå inomhus och jobba istället för alla andra som kan vara ute och glassa i solen. Jobbar för övrigt till halv åtta om de inte är lite folk, då kunde jag få gå hem tidigare. Men vi får se hur det blir, jag får i alla fall en massa klirr i kassan och det tackar jag inte nej till.
Dags att göra sig i ordning för jobb och innan de ska jag möta upp en kompis lite snabbt.
ha en bra dag!



Varför inte vara lika fräck här?

Tänkte nämligen vara så snäll och bjuda på en smygbild på mig själv på ett ungefär så som jag kommer att se ut på självaste studentdagen, jag vet, jag är lite fräck kanske! Men ett smakprov är väl aldrig fel? ;)



Freestreet.se

Jag har hittat en liten rolig sida på nätet, nämligen där man kan samla en massa poäng och varva sina kompisa att gå med för att sedan byta ut poängen mot ett presentkort på en eller annan klädesbutik, låter inte de helt fantastiskt?
Jag tycker att ni ska gå med direkt, för det fungerar faktiskt.
För att bli medlem och kika in på sidan så kan ni klicka här.



Eftersom att jag är så glad!

Så tänkte jag bjuda på en härlig låt! ;)


Härligt med lite nytt i stan!


Nyöppnad butik, idag öppnade monki här i stan!
Vi var nyss in där en snabbis och kollade läget. Vilken otroligt härlig butik det är egentligen, den är ju hur fin som helst. Gud vad roligt med lite nytt här i stan, verkligen! Där ska man väl kunna hitta sig ett och annat fynd i framtiden.

Vad man blir glad av fint väder!



Åh, jag blir så otroligt glad när det är så fint väder ute!
Allt blir så mycket roligare då. När man går på stan så är det fler folk som visar sig ute och det är så grymt roligt och se och träffa fler folk ute så sent. Det får en härlig känsla i kroppen och man skiner som solen själv ute i det fina vädret!  Åh, det pirrar i hela kroppen, jag älskar sol, jag älskar värme! Behöver jag säga mer än så?

Då var det klart, ledig den 18e Maj, då sticker jag ner till Orsa! :)

Mikaela idag!

Jag tyckte att de var allt för längesedan ni fick se vad jag har på mig så jag tänte visa vad jag har på mig idag.


Jeansjacka från veromoda, scarf från H&M, t-shrirt från Bikbok, jeans (aprikos typ) från BikBok, Nyköpta! Jag köpte jeansen igår och jag är så satans nöjd med dom, så himla fina!


Bjuder också på en bild ifrån förra onsdagen, så ni får se mitt ansikte! ;)

Skönt när det börjar bli klart!

Andra balbiljetten fixad,check! Så nu kan jag äntligen ta med mig min balpartner och det är toppen tycker jag. Jag hoppas att det kommer att bli väldigt roligt. Det är så skönt när allting börjar bli klart, att allt börjar falla på plats inför studenten och skolans slut. Jag har liksom det mesta fixat nu, utan en del pengar som ska in här framöver som ska betalas men ändå som är färdig fixat. Jag har också fått skjuts till Orsa den 18e Maj, med farmor och farfar, kanon bra!

Nu måste jag ta tag i de här och göra något annat, jag håller faktiskt på att somnar här vid datorn och det har jag inte tid med att göra. Jag måste plugga lite grann och därför ska jag upp och röra på mig lite innan. Kanske ta mig en kopp med cappucino milka choklad som mamma nyss kom hem med så jag piggnar till, eller jag ska i alla fall göra de lite senare.






Jag längtar till studiebidraget!


Allt kommer ifrån BikBok!

Dagens i allo

Goddagens alla söta och goa människor där ute!
Just nu sitter jag på skolan och gör inte mycket alls faktiskt. Funderar lite över allt nu framöver, det kommer bli sjukt mycket och sjúkt mycket roligt hoppas jag på i alla fall. Jag hoppas att det inte kommer någonting i vägen som gör att det kommer kännas jobbigt, utan man ska ju försöka peppa sig själv. Men en sak vet jag och det är att vi är redo för att ta nästa steg, nästa steg ifrån gymnasiet, vi är redo för framtiden! Vi är redo för nya äventyr och allt kul nu innan studenten och självklart studenten också, den får man ju inte missa. Jag ska försöka göra mitt bästa!

Just ja, hade körlektion igår också och de gick ganska bra, börjar att ta sig nu. Sedan så var sängen mycket skönare än på länge idag och jag hade inte velat gått på skolan idag. En hemma dag till vore inte dumt!


Sommar, kom hit!
Jag fryser allt för mycket

Talang 2009 - Knäckebrödsdansen!




Hahaha, snacka om att bjuda på sig själva! ;D

Vad innebär en söndag innan skolan?

För mig innebär det att ladda upp för den kommande veckan och bara ta de hur lugnt som helst. Jag brukar kuta runt i myskläderna hela dagen och bara kika på någon film, plugga, kika på tv eller läsa lite grann. Jag brukar också ut och övningsköra lite med min pappa och det ska jag faktiskt göra lite senare idag. Har nyss kollat på ''Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show''  för första gången och jäklar vad kul det var! Sjuka tävlingar och olika dräkter man får ha på sig som gör det hela mycket roligare. Blir garanterat att jag kikar på de igen!


Dags att göra sig redo för beach 2009?



  • Äta nyttigare
  • Ut och springa/Jogga
Bara unna mig lite godare saker på helgerna kan jag ju försöka att börja med först och främst. Ut och springa minst en eller två gånger i veckan. Hur låter det? Det är något som jag verkligen vill göra. Men som sagt, skolan går alltid i första hand så det kan ju bli en hel del problem för mig att komma igång, men det är något jag har tänkt på ett bra tag nu. Är det inte då dags att ta tag i det hela och börja på allvar? Liksom, det går ju alltid att få tid till de, bara man kan planera.. Jag ska nog banne mig försöka ta tag i det här nu, jag vill det. Men frågan är ju bara hur det ska gå och när jag ska ta tag i det.. Det är något som återstår att se och jag väljer nog att återkomma med det senare. ;)

Robinson & Phone Booth!

Vilken tv-nörd jag har blivit egentligen!
Fast i och för sig så följer jag ju bara en massa serier, det är väldigt beroende framkallande och väldigt bra och titta på också dessutom så jag ska väl inte klaga egentligen. ;) Robinson är något jag tycker är väldigt coolt egentligen, jag skulle vilja prova på det själv faktiskt men ändå inte. Jag vetinte om jag skulle klara av att leva sådär utan mat och allt men jag skulle ändå vilja testa det och se hur mycket jag klara bara för att. Därför tycker jag de är extra roligt att titta på. Efter att jag tittade klart på Robinson så kikade jag på filmen Phone Booth som jag faktiskt har sett ett antal gånger. Det är en jättebra film tycker jag men samtidigt lite knepig eftersom han ändå står i en telefonkiosk kan ju många tycka. Men det är en film som visar att ärlighet varar längst och hur viktigt det är att man är ärlig med varandra. Den är som sagt kanon! Nu ska jag fortsätta och njuta av lördagskvällen med en kopp té, jag har ju faktiskt varit duktig och jobbat idag.


Bästa dagen på länge!

Jag har haft en toppen dag med tjejerna i sundsvall som har bjudit oss alla på väldigt mycket shopping. Mer om det i morgon eller så, för jag är helt slut och ska hoppa i säng, i morgon väntar jobb nämligen för mig. Plakatet har kommit oxå!

Bjuder på en väldigt härlig låt så länge!




The Hitmen - Here today and gone tomorrow

Baguetter!

Vad det är vansinnigt gott med baguetter ibland. Jag ska ta och göra i ordning lite baguetter, jag ska nämligen ta med mig en baguette i morgon som jag ska smaska på i bilen när jag och brudarna åker till Sundsvall. Åh, vad roligt vi ska ha! Jag ska nog ta och plugga lite och sedan hoppa in i duschen innan jag ger mig på baguetterna.



Det här ska jag ta och kika närmare på i sundsvall i morgon, på ikea!

Lill-Lördag!

Vad innebär det då? - Jo, fest står på schemat! ;)


Såhär ska jag se ut ikväll, ska bara finslipa lite med sminket och fixa håret senare så är man på g! :)

Men först dagens planer, besöka optikern där efter så ska jag färga utväxten på sötnosen och vi ska äta mat tillsammans och där efter fixa oss lite tills det är dags för oss att gå in i dimman, vi ska bli rund om fötterna ikväll!

Ännu en dag som susat förbi!


Var och hälsade på angelica ikväll, såhär fint hade hon på toan! ;)
Det är för att hon har en liten olydig hund som ska dra i allt, så hon gömde allt där, haha!
Men jag tror nog att vovven gillade mig, inte sant!? ;D Cutie!

Nu blir det desperate housewives och andra avenyn innan sängen! :)


Titta vad jag har blivit!



Jag har blivit kallad på intervju för en turismutbilning i Orsa till hösten!
Hjälp, jag vet inte vad jag ska göra! Jag ska tänka så det knakar nu i mitt lilla huvud.

En trevlig måndag!

Har haft en trevlig kväll med johan & johan, det blev en hel del skratt! ;)
I övrigt då, så har jag stökat lite på rummet idag och pysslat om mig själv lite smått.
I morgon när jag vaknar ska jag lägga på en ansiktsmask och ta ett fotbad!
Nu blir det till att bädda rent i sängen och äta något!


Söt rosett i håret idag!

På fredag bär det av till Sundsvall!

..Över dagen med tjejerna för lite shopping! :)

Då ska jag passa på och kolla lite efter de här ska även kolla massa andra saker oxå!
Högst upp från vänster:
  1. Tubtop, H&M 60:-
  2. Tunika/blus, H&M 199:-
  3. Bikini/Bikinitrosor, H&M 98:-
  4. Röd jacka, H&M 398:-
  5. Blommig klänning, GinaTricot 149:-
  6. Fransväska (Ska finnas på lindex) 199:-
  7. Jeansväst/jacka, GinaTricot 349:-
  8. Sex and the city boken, kolla på bokaffär.
  9. Jeans, GinaTricot, 499:-

Men vad är det jag ser? :D


A-A-A-Ayia Napa!

Vet ni vad det bästa är?


..Att resa utomlands till ett varmt land!
En bild säger mer än tusen ord, och det är vad den här bilden säger mig.

Min favorit hund!


Det är något speciellt med denna hund.
Ritzi, farmor och farfars hund!
Jag älskar den!

3 positiva saker

  • Kört bil, ända ut till farmor och farfar och tillbaka för att hämta upp mamma och runt!
  • Varit och ätit middag hos mormor och umgåtts.
  • Tackat och tagit emot en trisslott med vinst!
Som ni märker är jag fortfarande otroligt kass på det här.. Jag har inte skrivit något på länge. Men jag hoppas att det släpper snart, för jag tänker då inte ge upp. Jag ska bli duktig på det!

Det var roligt att köra bil idag med pappa, ut och träffa farmor och farfar och varit på middag hos mormor med mamma. Det är en dag jag inte har tackat nej till och ännu är den inte slut. Vädret är toppen! Kan man vara annat än glad?



Påskägg!


Jag fick ett påskägg idag med detta innehåll + ett pärlhalsband!
Tack så mycket gullmamma! ;) Jag har också fått en trisslott av pappa min, men det var ingen vinst tyvärr.

Min favorit

Min absoluta favorit film, sex and the city!






Fergie - Labels or love

Skärtorsdag!

God morgon alla söta varelser där ute!
Jag är uppe med tuppen idag, jag har nämligen haft en körlektion. Jag är inte så dålig va? ;)
Nej, men de gick faktiskt helt okej. Men jag har ju faktiskt bara haft tre lektioner än så länge så det ska nog gå bra det där. :) Men nog om det, nu ska jag ta och se på sex and the city och äta något innan jag är redo för dagen!

+
Jag bjuuuuder på mig själv!

Uppe med tuppen eller?

Ne, jag tror inte det. Men nu är jag utvilad och redo för ännu en dag! ;)
En sväng på skolan blir det och en liten tripp till jobbet också för och prata.
Igår umgick jag lite med eve och måd, det var trevligt och lite nostalgi känslor togs upp.
Bulgarien och sunny beach är den bästa resan någonsin, kommer aldrig att glömma.
Jag var så dum och hade råkat lämna msn på också, så det vet ju en del som hade skrivit, haha!
Stackarna hade ju ingen aning om att jag inte var där, haha! :D Så det kan gå.
Efter denna dag, så är det faktiskt dags för mitt sista lov! Påsklov!


Äta mycket påskägg i påsk då? ;)

Lady gaga ofc



 Lady gaga - love game

Dagens inköp


Jordgubbar, det finns inge bättre!


Efterlängtade röda skor, 199:- din sko


Svarta tygskor, gratis(149:-) skopunkten


299:- (men jag betalade 199:-) skopunkten


Sex and the city filmen, världens bästa film!
99:- coop forum

Tack tack tack, jag är så nöjd med dagen!



Vilken fantastisk dag!

Dagen började med att kom söt-vovven Astrid hit, mamma skulle vara hundvakt.
Jag stack iväg på skolan och hade en lektion och köpte balbiljett, check! Efter de sprang jag ner på stan köpte mig ett par skor och fil, sprang hem och möttes av min låssas mamma och mamma och hunden såklart. Vi bestämde oss för att ta en tripp på lill änge, där köpte jag ytterliggare två par skor. Eller jag fick ett par gratis och ett par 100:- billigare eftersom min låssas mamma hade 100:- över på sitt presentkort när hon hade köpt ett par skor och då fick jag de, tack så väldigt mycket! :) Efter de gick vi in på lindex och där hittade mamma sig en röd kjol, vad avundsjuk jag är! Måste nog kanske gå ner på stan och kolla in den i morgon, åtminstone prova den. Jeanette köpte sig en jättefint skjorta. Jag som älskar skjortor och blusar! Efter de gick vi på coop, vilken lycka! Jordgubbar för 15:- och sex and the city filmen för 99:-

Jag är nöjd, jag är med än nöjd över dagen!
Jag har också hunnit med att träffa pappa en sväng, vi körde lite bil och jag är duktig! ;)
 Behöver jag tala om att jag mår så fruktansvärt bra just nu?


60 dagar kvar i dag!
Studenttider!

Slut som artist!

Vilken dag, eller ska jag säga vilken kväll?
Det kom en hel drös med folk när de var dags att gå hem. Men man kan ju inte bara sticka. Så då blev det så att jag fick jobba över. Men men, klirr i kassan! Men jag tror aldrig att jag har haft såhär ont i fötterna, de är dom som fått mest stryk. Nu ska jag ta och stoppa i mig något gott, lata mig ett tag till och sedan ta en efter längtad dusch! :)


Det här skulle jag behöva just nu!

En fullspäckad lördag

Jobb, jobb, jobb och jobb har min dag bestått av.
Klirr i kassan säger jag!
Extra tack till pappa som hämtade mig . <3

Mina 3 positiva saker idag:
  • Jobbat i nästan 8 timmar, jag är duktig!
  • Gått till jobbet i morse även fast de regna
  • Var snäll som lät pappa hämta upp mig
Det var grymt svårt idag att komma på tre positiva saker. Jag har suttit och tänkt på de där väldigt länge nu och ändå blev det ändå inte så bra. Men ju mer man håller på så ju bättre ska det gå. Så jag ger inte upp i första taget! :)


Från förra fredagen!

Ha den äran kära moder!

Idag har de varit mammas födelsedag, grattis grattis!
Hoppas du har haft en bra dag!


Det här fick mamma av mig, ett halsband med en bild på mig och henne.
På baksidan står det ''närmast hjärtat!''

GODNATT!

3 positiva saker

Jag har tänkt på de länge, men nu är det dags.
Jag tar mig i kragen och ska nu hädanefter skriva upp 3 positiva saker som jag har gjort under dagen. Det är ett starkt tips för att man ska kunna må bättre och stärka sig själv som person, ett jättebra tips!

Mina 3 positiva saker idag
:
  • Grattat mamma på födelsedagen!
  • Hållt mitt muntliga tal på nationella i svenska b
  • Sagt ifrån!

Tummen upp för mig!

Dagens impulsköp!


En jättejätte liten väska!
Är den inte hur söt som helst?
En perfekt party väska för mig, äntligen! :D

Fast ifrån början kan jag erkänna att jag tyckte att den var lite ful. Men jag visste inte att de var en väska då! Visst hade den inte alls varit lika fin och söt om den inte hade varit en väska? I övrigt kommer den ifrån Åhléns.

Muntligt i svenska b idag, gick bra, bättre än jag hade trott!
Dagens - är nk provet, gick inte alls bra!


Lady gaga till storsjöyran!

Jag tror inte att de är någon som har hunnit missa att Lady gaga kommer till storsjöyran i år! Där har vi orsaken till att jag måste på yran i år då, åtminstone en dag då, den 1 augusti! ;) Jag som inte hade tänkt att gå på yran alls i år, men nu blir det av. Jag måste ju se Lady gaga, måste, måste, måste!  Annars hade jag ju tänkt att bara besöka stråket. Men men, nu blir det ändrade planer och jag klagar inte! :)


Lady gaga!


Det firas med en låt med lady gaga - POOOKEERFAAACEEE!

Jag måste få andas!

Jag måste få andas mellan all denna plugg. Jag håller på att bli tokig snart!
Fast i dag har jag utforskat staden med erika och tompa, det var faktiskt kul! (:
Hämtade ut mitt pass och köpte mig ett par örhängen, behövdes bli lite uppiggad!
Vi hade dessutom nationella i svenska b idag, skriftligt, de gick väl sisådär om man säger så.
I morgon är det nk prov och muntligt i nationella svenska b, jag kommer att dö!
Jag lyckades också få jobb denna helg, så nu har jag hela veckan planerad. Jobbar nu varje helg denna månad, vad säger man om det då? Pengar rullar in som det ska, det går bra nu... eller? Dags att dränka mig i skolböckerna igen.
Just de, i morgon fyller min mamma år!


Vem har sagt att man blir snygg i pass ?



RSS 2.0