Stranden!

Är en mycket lugn och härlig plats.


Och det här är en så satans god glass!

Apollo!


Bodrum!

En heldag i Turkiet, Bodrum då. Det gick bra för att vara första turen och jag är nöjd faktiskt. Gick mycket bättre än vad jag förväntade mig. En tjej som följer med på resan som jobbar för dodecanese som är vårat bolag som har bussarna som vi åker med och så, tyckte att jag var duktig för att vara första gången . :-) 

En norsk gäst tyckte att jag var så duktig och trevlig så han önskade mig all lycka till, vilket var otroligt snällt. 

Lite shopping blev det också för min del och oj så nöjd jag är alltså! 


En bild från förra veckan då jag var där. 

Nu står det två lediga dagar på mitt schema, skönt!
Jag är verkligen helt slut, det är mycket jag måste lära mig.

Vingård!

Efter mina hotellbesök idag så begav vi oss till en vingård, jag, en reseledare till, DM och en kille som jobbar för Falk Lauritsen. Vi ska nämligen försöka ordna upp med en tur där i vingården, där man får se hur vinet blir till och sedan även provsmaka vinet. Om jag inte har helt fel, så kanske vi börjar redan på måndag med turen och försöker. 

Fick även med mig en flaska vin hem. ;-) 
Någon där hemma som vill komma ner till Kos på ett glas vin?

Idag känner jag mig duktig!

Jag skulle skriva det här inlägget för ett tag sedan. Precis när jag ska börja med och skriva första orden, så ringer min telefon. Då var det en av våra gäster som jag råkade ge ut fel biljett till som ringde och då åkte jag till hans hotell och fixade det på en gång, en väldigt trevlig dansk. :-) Så nu kan jag säga att jag har klarat av allting som skulle göras idag, vilket känns otroligt skönt!

Min cykel har verkligen varit min bästa vän idag, det kommer den att fortsätta att vara. Jag har cyklat runt och kollat vart alla hotell ligger här inne i Kos stad, så nu hittar jag alla. :-) Jag har även cyklat lite längre än vad jag hade tänkt och då kom jag ju fram till fler hotell, men vilket ändå är bra för då har jag koll på dom också. 


Välkomstmöte & Hotellbesök!

På schemat igår; Först välkomstmöte, åkte runt med bussen och skulle hämta upp lite folk och där efter välkomstmöte, jag sa inte allt för mycket eftersom jag är rätt så ny. Direkt efter välkomstmötet så kom folk fram till mig, ställde massa frågor och jag försökte att svara så bra jag kunde på deras frågor. 

Efter det skulle jag ge mig iväg på lite hotellbesök, jag hittade verkligen inte i början så jag fick ringa ett antal gånger till service telefonen. (Stackars Annika, haha!) Men hon var så snäll och hjälpte mig. Så nu hittar jag i alla fall till alla dom hotellen, vilket känns mycket bra. :-) 

Idag har jag lite ärenden att fixa, ska försöka lokalisera mig till Sixt och skriva in mig där så jag kan köra bilen om det så behövs. Måste även försöka lära mig att hitta till fler hotell som vi har, åh, jag hoppas jag snappar upp det fort. Jag måste också försöka få tag på en gäst på hotell Oscar för att jag har råkat gett ut fel biljett, men bara jag får tag på honom så ska det nog gå bra. 

Nu är det dags för lite frukost och en dusch innan jag ger mig iväg! 


Ön är väldigt liten.
Från flygplatsen till kos, ca. 30 min.

Min första transfer, check!

Det känns bra, nu kan jag också vara med på banan. Även fast jag tycker att det gick sisådär, så känns det ändå bra och äntligen ha det gjort och jag fick faktiskt med allt som skulle sägas, så på den biten är jag nöjd. :-) 

Mina skor är numera ett problem, satan så ont jag fick av om! Så det jag måste fixa är, ett par nya skor helt enkelt för dom där skorna kommer jag verkligen  inte att palla. 


Inte dom här då kanske.. men nya ska jag hitta!
Sedan kom jag ju på det att jag ska ju ha utflykten till Bodrum på Tisdag.
Vilket innebär att jag nog kan hitta mig ett par skor billigt där! ;-)

Lite roligt måste man också få ha!

Idag har jag varit ute på en båttur hela dagen, väldigt mysig tur! Den hoppas vi att jag får åka på snart igen. 

Ikväll tänkte jag att dom skulle få visa mig bargatan här på kos, skål! 


Förresten så hittade jag Amarula på systemet som finns här.
Endast 3 EURO!

Tomater i grekland!

Är väl bland det godaste man kan äta här i grekland, så satans gott!

En liten update!

Jag lovar och jag ska framför allt för min egen skull och för er skull också för den delen att uppdatera oftare. Men det är som sagt en intensiv vecka som jag har. Jag hittar ändå nu, jättestolt! Problemet är bara hotellen nu och hitta till dom men det löser sig nog nu framöver. :-) 

Igår, vad gjorde jag då? Jo, jag var på lite information på kontoret om lite olika saker. Ekonomin, hur man skriver biljetter osv och sedan krishantering, om det skulle hända något här på destinationen hur man ska göra då och även en reseledares a-ö som dom så fint kallar det. På kvällen var jag med på middag där man fick in massa olika grekiska rätter, jag var ju självklart där för att obsa och det var mysigt.

Idag har jag faktiskt varit över till Turkiet, Bodrum. Jättefin hamnstad där och dit har vi utflykter som går på söndagar och tisdagar men rekommenderar främst att åka dit på tisdagen då det är marknad där i staden. Det var otroligt varmt, så tryckande hett alltså. Ikväll har jag varit ute och käkat med en av guiderna och även en annan guide som jobbar på kalymnos och är reseledare för ving där. Just ja, en av våra gäster idag sparkade ju in tån så han blödde jättemycket, då ringde jag en annan reseledare så fick hon komma ner med bilen och vi åkte till sjukhuset en sväng. Huvva huvva, men det gick bra! :)

Jag tog lite bilder, men jag visar det lite senare. ;-) I måra ska jag iväg och obsa på en båtutflykt, ska iväg till tre olika öar, det ska bli väldigt mysigt. Så en utgång på det i Kos, måste ju prova på det också.

Fan, det är som värsta dagboken det här, ändring ändring. Jag vill ju liksom att det ska vara lite roligare än så att läsa det hela i alla fall. Men det ordnar sig . ;)


Siesta!

Är precis det jag tänkte ta nu, jag är fortfarande ganska så trött. Så innan jag ska tillbaka till kontoret igen så ska jag lägga mig ner i sängen och läsa lite bok och vila helt enkelt. Jag är ganska stolt över mig själv ändå, jag lyckades hitta till kontoret med min cykel alldeles själv, så nu har jag koll på vart det ligger också. ;) Det är bara ett litet problem och det är att de inte funkar att skicka sms med min mobil som har grekiskt nummer.. hmm.. måste försöka fixa det på något vis. Men det tar jag tag i lite senare! 

Vi hörs sen, hej! 


Jag lever!

Jag vetinte hur många gånger som jag har försökt att blogga nu dom här senaste dagarna men aldrig hunnit blogga klart för att jag varit tvungen och sticka iväg. Jag kan säga att dom här två dagarna har varit tuffa, verkligen. Det är mycket som jag måste ta in i mitt lilla huvud, så jag är lagomt trött och det känns ändå skönt och få lägga sig i tid ikväll.

Men vad är det jag har pysslat med då?

Igår så var det massa hotellbesök, innan det var jag med och obsa på ett välkomstmöte. På kvällen följde jag med till flygplatsen och obsade där när det kom ett plan med lite norska människor. Idag har jag varit på hotellbesök i en liten by här utanför och nu på kvällen varit på BBQ.

I morgon blir det genomgång på lite grejer på kontoret, jag ska sticka iväg i tid tänkte jag. Här på ön så cyklar man väldigt mycket hit och dit, eftersom det är platt så tar man sig fram fort med den. Det gäller bara att jag vänjer mig så kommer det nog att gå galant, så i morgon ska jag försöka hitta alldeles själv till kontoret. Det får vi se hur det går, jag tror det kommer att gå fin fint de. ;)

Just ja, idag så tog man sig ett dopp i havet också och kanske solade åtminstone en timme. ;)

Men jag är helt slut och ska nu ta och hoppa i säng, lovar bättre blogginlägg framöver.
Ville bara visa att jag lever. :-)



Bild från min balkong
En palm utanför, då är jag nöjd!

I måra fer ma!

Igen..


Dagens schema!

  • Packa, packa, packa..
  • Tvätta.
  • Hälsa på mormor.


I'm a blonde girl!


RAAAUUUAAAWWWR!

Ja, jag ska packa, men jag gör det i morgon, jag lovar!

Där sitter jag!

Och har hårfärg i fulla håret och poff, så försvinner strömmen. Får gå hem med blött hår och komma tillbaka vid 14.15 för att få håret lite klippt och snyggt också, så det kan gå. Tur strömmen är tillbaka nu i alla fall. ;-)

En väldigt blond tjej är jag nu i alla fall, raaaauuuaawwr!


Innan jag hoppar i säng!

Så tänkte jag faktiskt ta och sammanfatta Maggan-resan!

  • Grabbarna grus beach club!
  • Halvdant väder!
  • Stek på stranden!
  • Galna Norskar!
  • Hallå norska människor!
  • Italienare!
  • 12 killar på rummet - förfest!
  • Trasig säng!
  • Palma nova!
  • Spännisar!
  • Palma de mallorca!
  • ''Men gud vad du spottar då du pratar!''
  • ''Oj, förlaat!''
  • E4an - vilket jäkla röj vi fick till de!
  • Jobbiga jävla försäljare!
  • Fest hos mange!
  • Ölbrillor på!
  • On the beach ;)
  • Rararararaaa!
  • BINGO RIMÈR!

Och mycket, mycket mer.. Det var verkligen en helt fantastisk resa! Som jag sa tidigare, jag ska köpa mig ett hus där nere på älskade Palma de Mallorca. Men det ska jag göra när jag blivit lite äldre tror jag. Det är så svårt och bara skriva om resan, så jag sammanfattade de lite smått i stolpar där uppe. Men jag saknar det något så enormt mycket, jag vill verkligen tillbaka. Är det någonting mer som ni tycker jag skulle ha nämnt ifrån resan så får mina kära vänner tala om det för mig. ;) 






Fler bilder finns på min facebook.

Jag blev taggad!


Förkyld som en sate!

Efter resan till älskade; Palma de Mallorca!

Därför har jag bestämt mig för att bara vara hemma idag och kurera mig. Plugga lite, packa upp resväskan som snart måste packas om igen och lite sånt smått och gott. Jag tar tag i lite andra saker i morgon. 


Red riding hood

Jag ska nog sluta med och säga att jag ska göra saker. Jag tog mig ju inte direkt i kragen nu heller och skrev om resan, men det kommer i veckan jag lovar.

Jag och min kära mamma har nyss kollat på en film, Red Riding Hood. 
Den var riktigt bra faktiskt, nu blir det snart till att dejta john blund.


En ny nyckelring!

Köpte en sådan idag på classe.
Jättesöt är den och fina bilder, jag är nöjd!

Nu ska jag dricka té och plugga lite apollo.
Återkommer lite senare och berättar om magga-resan.

Världens bästa resa!

Jag är kär, jag är total förälskad. Jag älskar Palma de Mallorca!
Jag ska berätta mer om resan i morgon eller så, jag lovar!

Tänkte mest bara visa att jag lever.

Men en sak som jag glömt och sagt, det är att samma dag som vi stack utomlands så fick jag erbjudande från Apollo om en ledig plats på Kos nere i Grekland. Sagt och gjort, jag tackade ja och jag ska ner dit på fredag. Jag är sjukt nervös, jag ska äntligen få bli reseledare! Jag ska stanna där i två månader ungefär och hjälpa till och stänga ner. 

Det här kan vara resans mest klockrenaste bild!
Jag träffade nämligen på Bingo Rimér inne på grabbarna grus beach club!
NÖJD TJEJ!

Lovar att visa fler bilder och större bild på den där.
Nu ska jag ta och hoppa i säng, först smörja in mig. Godnatt!

Dagen D, Idag!

Idag åker viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

SPANIEN - MALLORCA - PALMA NOVA / MAGALUF!

''- Vill ni något mer?''
''- Ne, jag skulle inte tro de va. ;-)''
'' - Ma hörs, hej!''

Jag är mycket glad!

För i morgon åker vi ju, jag är så glad, så glad, så glad!
Äntligen!

Förresten så... var ju jag och Pia Linnea med på allsång på skansen;

Fint va? 


Sen såg vi den här mannen igår på grönan, wohow!

I morgon!

Äntligen kan jag skriva; I MORGON!!!

I morgon är dagen med stort D, VI ÅKER TILL SPANIEN, MAGALUF! :D 

Satan i gatan, vi ska ha en så jäkla bra vecka alltså!

WOOOOOW! ;D


Idag blir en liten tripp på stan, ska köpa de sista sista innan resan.
Mamma jag vet att du älskar mig i alla fall! ;)

2 dagar!

Tills jag ligger på stranden och steker i spaaanien, på mallorcaaa, vad gör ni då? ;-)

Typ något liknande i den här stilen skulle jag kunna tro.


Igår var det en kungdag på skansen, sjukt bra allsång!
Idag blir det grönan för hela slanten! :D

Det lyckades!

Jag fick äntligen tag på låten, så nu mår jag lite bättre. ;) 

Snart dax för skansen! :D



Något som jag inte tycker om!

Det är när man så gärna sitter och väntar på att dom ska spela just DEN låten på radion och den aldrig dyker upp..

3 dagar!

Det är verkligen nedräkning på största allvar här på min blogg. ;-)


En liten taxfree beställning är lagd också, jag är redo!

Nu ska jag fixa lite, börja packa lite innan Pia Linnea Vaknar och vi ska på skansen! :D

4 dagar, 4 dagar!!

Det är endast 4 dagar kvar tills jag får åka utomlands igen, med fantastiska människor!
Det brinner av lycka inom mig alltså!

Spanien - Mallorca - Palma nova / Magaluf!

Nu ska jag strax ta och hoppa in i duschen, sedan åka iväg till fridhemsplan en sväng tror jag.
Lite senare vid halv sex tiden ska jag möta upp sportkommentatorn som kommer på besök i storstan. ;)

I morgon ska vi nämligen gå på skansen, skoooooj!


Mmmmm, jag älskar det! PALMER!

RSS 2.0