Måndag - Dags för första skoldagen!

God morgon!
Fast jag har varit uppe ett tag eftersom jag vaknar ganska tidigt när det blir ljust i mitt rum annars så har jag sovit otroligt bra för att ha sovit själv i min egen lägenhet för första gången. Fast jag är ju inte helt själv måste jag ju erkänna men ändå, det är ju inte direkt samma sak som att sova i en lägenhet med mamma. ;)

Skolan börjar klocka 13.00 idag och innan de ska jag förbi orsabostäder och skriva på kontrakt och sen ska vi prata lite med dom. Nu ska jag bara fixa mig inför skolan, dvs duscha, äta frukost och fixa allt annat. Så vi hörs lite senare så får ni veta hur första skoldagen har varit. Men det ska nog gå bra, positiv tjej har vi här!

I tåget ner till arlanda ;)


Jag får ju inte glömma!

Jag måste ju gratulera min kära kusin som fick ett till barn i fredags, det blev en liten flicka som ska heta Jill! ;D Grattis grattis till er båda två och lycka till nu, två små sötnosar kommer ni nu att ha. Grattis kusin sophie!

Kusin vitamin!

Nu ska vi dra ut på byn en liten sväng, tjohej!


Då har man flyttat då!

Goddagens gott folk! Nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat ända ner till dalarna närmare bestämt till Orsa. Vad ska jag då göra här? Jo, jag ska ju som sagt plugga vidare reseproducentutbidlningen och jag hoppas att det ska bli otroligt kul. Pappa, mamma och jeanette har varit här sen igår och hjälp till med möblering och andra saker. Ett enormt stort tack ska ni ha, ni är guld värda! <3

Det är första gången jag flyttar hem ifrån och det är 30 mil hem men jag tror nog att det här kan bli bra ändå. Det tar väl sin lilla tid och vänja sig men jag är ju faktiskt inte helt ensam, jag har ju min lilla sambo också, ja ni hörde rätt.. hon är liten hon med, haha! ;) Men nu vet ni att jag lever!

Jag på ikea, då vi shoppade min älskade soffa! ;)
Jag lovar att jag ska visa er bilder på allting, men de kommer liiite senare.


Det får heta DUGA!

Jajjemen, nu är packningen i stort sett klart. Det måste i alla fall vara klart nu och det får vara klart annars vet jag inte vad. Men det har varit bra att packa lite också och slängt lite saker som inte varit något att ha. Nu ska jag bara mysa på här hemma så hörs vi kanske i morgon om jag har tid, jag hoppas att det kommer bli kanon! ;)

Jag bjuder på sommarens bästa låtar så länge;


Pitbull - I know you want me



David guetta ft. Akon - Sexy bitch

Och sist men inte minst... Min absolut favoritlåt som jag hörde så många gånger vid poolen i ayia napa. Den kommer alltid att påminna mig om ayia napa - mitt underbara paradis här på jorden. Jag lovar, jag kommer tillbaka!

Ian Carey - Keep on rising

Mina favoritlåtar just nu, får ju inte glömma lady gaga och barapapapapa också.

Borta bra men hemma bäst?

En liten snabb uppdatering blir det från min sida ikväll. Jag kom hem i tisdags och var helt slut efter två härliga veckor i Ayia Napa. Det är helt klart det bästa resmålet som jag har varit till och jag åker mer än gärna tillbaka dit nästa år eller något annat år framöver. ;)

Jag har fullt upp med packning eftersom jag flyttar på lördag och måste fixa mycket inför det. Därför tänkte jag inte skriva så mycket mer just nu än att vi har varit på ikea hela dagen idag och shoppat.

Men jag visar i alla fall att jag lever och jag lovar att jag ska berätta om ayia napa resan lite senare och om flytten och allting. Men jag måste bara få ordna upp det här just nu. Ha tålamod gott folk!

Vi hade i alla fall det roligt där nere ;) godnatt!

Dagen med stort D!



Cypern - Ayia Napa i 2 veckor

SOOOOOOOOOO LOOOOOOOOOOONG! ;D

Några timmar kvar bara!

Jag är en trött tjej och tänkte inte alls var uppe speciellt länge till. Jag ska upp klockan 04.15 i morgon och fixa innan tåget går ner till arlanda. 18.05 går flyget ner till ayia napa. Så det här är nog det sista blogginlägget som jag skriver på två veckor nu. Men jag hoppas att ni inte kommer sakna mig allt för mycket. Snart är vi där, i värmen bland palmerna!


Jag tänker absolut inte klaga ;)

2 veckor i Ayia Napa!

SOOOOOO LOOOOONG! ;D

RESFEBER!



AYIA NAPA!

Pirr, pirr, pirr och pirr!

Lördagen

Jag började dagen med att gå ner på stan för att växla pengar det sista och köpa kontantkort till mobilen. Köpte även lite käk som jag ska ha med mig på tåget. Efter de gick jag ut i solen i ungefär två timmar och efter de blev jag less och pappa kom med astrid så då hade jag det att stöka med ett tag.

Ikväll for jag, nina och fadi hem till måd för att hälsa på lite. Efter de träffade jag ajax och vi gick en promenad och käkade glass, rätt bra kväll för att vara min sista här på ett tag. ;) Nu är faktiskt klockan över tolv och det är söndag. Dagen före den stora dagen och jag kan inte förstå det! RESFEBEEER!


Resfeber?

Jag tror nog att jag redan har resfeber, för jag tänker inte på något annat och det pirrar i kroppen och jag sover inte lika bra på nätterna. Men vad gör de? Det är otroligt nära nu.

Det är bara 2 dagar kvar nu tills vi åker till ayia napa! ;D


Det är där värmen finns, drinkarna, palmerna och havet.
Det är där jag mår som bäst!

3 dagar!

Det är verkligen hur nära som helst nu..
tills jag får åka till paradiset och bara njuta på solstol och titta på alla fina palmer!


Där solen lyser, palmerna finns och det är nära till havet.
Där mår jag som allra bäst, mitt egna paradis.

Fredag!

Idag har jag och pappa varit och köpt en vattenkokare, brödrost och strykjärn. Strykjärnet och brödrosten är röda såklart men vattenkokaren blev tyvärr inte röd. Men det får jag väl klara mig utan och sedan körde jag lite grann också men gud så varmt det är ute idag!

Ikväll blir de lugna puckar för mig och jag tänkte att jag skulle kolla igenom min packning och packa lite mer så jag får det gjort och det inte känns som att jag har glömt hälften.


Nöjd tjej!

Torsdag!

Herregud, det var ju nyss måndag och nu är snart veckan slut. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort för snart är det ju måndag. ;) Dagen började med jobb och jag fick sluta tidigare och det var min absolut sista arbetsdag på max så nu är det över för min del. Efter de så gick jag hem och stökade på, jag vet egentligen inte riktigt med vad. Men drog sedan ner på stan för att införskaffa mig ett bättre minneskort till kameran och gå ner till agge för att sedan följa med hem till henne i Nälden. Jättefin lägenhet dom har där måste jag säga, de var roligt att jag fick komma och titta på de. :)

Nu ikväll har jag väl inte gjort så mycket utan mest suttit här och försökt mig på lite teori och vad jag hatar teori, jag måste nog avvakta lite! Snart får jag semester också, gud så himla skönt att åka här ifrån!

Jag och erika, jag älskar bilden nämligen!

Vilken jobbig natt!

Jag hade jättesvårt att somna för jag hostade, hostade och hostade hela tiden. Det var så grymt jobbigt och jag var tvungen att tänka på hur jag andades för att inte kunna hosta och verkligen kunna somna i natt. Jag somnade inte först efter tre tiden någon gång tror jag. Så jag har inte fått alla timmars sömn som jag behöver men men. Snart är det dags för sista dagen någonsin på max och hur känns de då? Det känns faktiskt otroligt bra. ;) Ha en bra dag!

Gaalna brudar!

Onsdag

Dagen började med en tripp på staden där jag köpte bakteriedödande att tvätta händerna med och växlade pengar. Efter de kom Erika ner på stan till mig och vi kikade runt lite till och köpte lite fint på h&m och även en fin fin väska på accent.

Sedan fick jag skynda mig hem och vi åkte direkt till dollarstore för att inhandla lite grejer till min flytt och de blev en del fynd! ;) En jordgubbsklocka för 20:- det var nog dagens bästa köp tror jag, haha!


Här sitter tanterna!


Astrid, så söt så!


Fick en present av mamma & jeanette, denna söta jordgubbe som är en ljusstake!
Tack så himla mycket! <3

Nu tänkte jag besöka solarieöarna, vi hörs!

Jag drömmer!


Jag drömmer mig bort till stranden och havet
Jag drömmer mig bort till värmen från solen
Jag drömmer mig bort till alla färgglada drinkar
Jag drömmer mig bort till alla härliga människor
Jag drömmer mig bort till friheten att koppla av
Jag drömmer mig bort...

Men snart blir det verklighet, 5 dagar kvar till ayia napa!

Onsdag!

Herregud, nu har ju nästan halva veckan redna gått igen. Vad det går fort!

Dagens planer:
  • Stan ( Växla pengar och köpa en sak på apoteket)
  • Åka till dollarstore (Köpa köksgrejer m.m tills jag flyttar)
  • Ta det lugnt och vila förkylningen
  • Kanske göra någon teorifas
  • Packa mera?
Det är väl såhär ungefär min dag kommer att se ut.



Bjuder på en härlig bild också ;)


Glassigt!

Idag har jag jobbat hela dagen fast jag har varit så förkyld men det gick ganska bra ändå. Nu återstår det bara en endaste dag kvar och jag måste erkänna att det känns skönt, otroligt skönt. VIsst, jag kommer sakna vissa men inte jobbet.

Jag fick också brev ifrån orsa bostäder idag. Jag ska bo i en trea med en annan tjej som ska gå i samma klass som mig. Först tänkte jag bara nej, nej, nej. Jag ville ju bo själv i en etta men de finns inga så man måste dela. Men senare ikväll så ringde tjejen som jag skulle bo med och hon verkade ju kanon! Första intrycket var hur bra som helst. Hon skrattade och verkade hur trevlig som helst så jag kände att de där kan ju inte vara några problem och ser faktiskt framemot det hela.

 Vi har ju i alla fall varsitt rum som man kan stänga in sig på om det vore några problem eller vad jag nu ska kalla det. Men jag tror faktiskt att de kan bli hur bra som helst. :) Sedan så kan man ställa sig på kö på efter en etta när skolan har börjat om de vore så att man inte trivs. Men som sagt så är det många som vill ha en, men det kommer bli kanon tror jag!

Vet ni vad jag har gjort mer ikväll då? Jag har börjat packa min resväska!
Oj, jag ser nu att klockan är efter tolv och det betyder att det endast är 5 dagar kvar, PIRR!

Nej, dags att stöka på innan sängen.


Bildbomb!











Njuuuuut!

Vilken bra måndag!

Dagens +
  • Halkbanan var riktigt rolig, överförväntan och trevligt folk.
  • Jobbet var roligt
  • Det har gjort så jag har varit på topp och haft en kanon bra dag.
Dagens -
  • Jag är dunder förkyld och de har blivit värre sen efter jobbet.
    Hoppas det är bättre i morgon!

YEAAAAAAAAH!


Rösta på mig!

Nu kan ni rösta på mig som veckans blogg.
För att komma dit där ni kan rösta så klicka här och jag är bidrag nr 2! ;)



Halkbanan!



Idag stod det halkbanan på schemat och jag var uppe redan vid halv sju eftersom halv åtta skulle vi åka upp till banan. Vi var fyra stycken och jag var ensam tjej. Men det funkade lika bra för det för killarna var supertrevliga så de gick hur bra som helst. Alla fick en varsin bil och man gjorde de man skulle ute på banan och hade också lite teori. Det gick faktiskt bra och det var roligt. Det är mycket roligare än vad man tror att det ska vara, inte alls farligt. Nu ska jag vila upp mig lite innan det är dags för lite jobb.

Storsjöyran

Den är över för i år och jag är faktiskt otrolig glad för det. Vad kan jag säga om den då? Att de var väl som en vanlig yra inte märkvärdigare än så. Folket som skulle titta på lady gaga var helt galna och de gick inte att stå där i folkmassan för man kunde knappt andas. Två vakter fick komma och bära bort mig så jag såg tyvärr inte så mycket av lady gaga. Slutet såg jag dock på långt avstånd och sedan var de dags att vandra hemåt. Förfesten var sjukt rolig också måste jag lägga till. Men det som var dåligt var att jag har lyckats tappa mitt legg på yran också, surt sa räven. Men är slutet gott, är allting gott!




Idag smäller det!

Idag ska vi gå på yran, idag ska vi se på lady gaga! Men först ska vi ta en tripp på stadens gator idag och kolla in lite karuseller och lite annat skoj. Jag tänker banne mig köpa halstabletter då min hals bråkar lite med mig. Det kittlas och jag har lite hosta och det är inte alls kul. Jag tänker inte bli sjuk, det är ju inge länge kvar tills vi åker!


Sista dagen idag!

Det ska bli så skönt!

Att få åka utomlands i två veckor och bara koppla av. Inte ha några måsten, inte behöva tänka på någonting. Utan bara leva i paradiset och enbart njuta och ta hand om mig själv och njuta av allting som händer runt omkring.

Det ska bli så skönt med lite avkoppling det är verkligen vad jag behöver just nu. Jag är så otroligt glad att jag ska åka iväg i två veckor, det är nära nu! <3

Nu ska jag göra mig i klar och jag hoppas att jag drömmer mig bort till paradiset i mina drömma i natt.




RSS 2.0