Aldrig!

Aldrig har jag längtat hem till min hemstad så mycket som jag gör nu!

Jag saknar mina tjejer så otroligt mycket, ni är dom BÄSTA.
Men i morgon kommer jag hem och jag får se er igen, mina fantastiskt underbara vänner. ♥& till mina andra vänner, ni är guldvärda! Jag älskar er så!

Direkt från vasaloppstältet!

I natt så har vi en räddare i nöden. Frida har nämligen hittat några datorer här i tältet som visade sig ha internet och det tycker vi är otroligt bra. Så vi kan fördriva lite tid så att säga. Just nu tar vi en liten paus, då det inte alls är lika jäktigt här idag som det var igår, vilket är otroligt skönt.


Ma hörs!


Konsert i Mora kyrka igår!

Igår kväll skulle jag och Elin jobba inne i Mora för vasaloppet. Vi skulle stå och pricka av namn från listor men det blev inte så, istället blev vi direkt skickade till kyrkan och fick sitta där och vänta lite smått. När vi sitter där inne i rummet och väntar så kommer plötsligt Peter Jöback in och ler mot mig och vi får även en skymt av Kalle. Dom är inne i kyrkan för att repetera inför kvällens konsert. Efter ett tag så är det dags och ställa sig till rätta och riva biljetter innan konserten börjar.

Konserten var riktigt bra alltså, väldigt roligt att få vara med och jobba lite lätt sådär och samtidigt se på konserten. Otroligt bra. Men jag måste säga att körmedlemmarna i Kalles kör är lite för snobbiga. En som frågade mig efteråt om det var något och lyssnade på, självklart ville han ju bara höra att det var bra så han fick bli nöjd! :P

Ikväll är det dags för jobb i vasatältet igen, 2 nätter är det dags för nu.


Här ser ni mitt lilla nya hår bättre.


Peter Jöback & Kalle och hans kör. (dålig bild, jag vet!)

Jag hatar att jag inte har någon rullgardin!

På mitt rum här i Orsa, det blir ju så satans ljust inne på rummet.
Jag vill kunna sova lite längre på dagarna i alla fall.


En otroligt härlig torsdag!

Min torsdag började med prov direkt på morgonen, det måste jag ha klarat för har jag inte gjort de så är det något stort fel. Det kändes grymt bra, det börjar verkligen lätta i min vardag nu! Så otroligt skönt. Jag som inte klarar av och ha för mycket och tänka på. Det blir för mycket i mitt lilla huvud då.

På eftermiddagen gick jag till frisören för och fixa till utväxten och klippte av mig lite hår, jag är otroligt nöjd måste jag säga. Fast jag har aldrig varit hos frisören så länge men det funkade ju det också.

Just nu hänger tvätten på tork och det är så skönt och bara kunna slappna av lite såhär på kvällkvisten.

Förresten så har jag blivit beroende av big brother också, det är underhållning på hög nivå!


Mitt nya hår, syns inte så bra.
Men det är kortare och mer blond!Tack för denna fina present som slank ner i min brevlåda idag.
Min finaste poker, vad du är fin!
Den är verkligen så mig som du sa! ♥

Vill bli en människa igen!

Sova så att jag är någorlunda utvilad i alla fall. Skulle lägga mig förut och titta på lite serier, big brother och solsidan men slocknade totalt. Jag som inte hade tänkt och sova något först ikväll, men så kan det gå då man jobbat natt i 3 nätter i rad. Jag var nog tröttare än jag trodde också, då jag råkade gå in i ett glasfönster igår. Jag var så fokuserad på att gå till dörren så jag såg inte att det var ett fönster i mellan, men så kan det vara.

I morgon ska jag faktiskt klippa mig och färga utväxten lite, det har jag aldrig gjort förut så jag tänkte att jag skulle unna mig det nu. Eller jag har i alla fall aldrig gjort det hos en frisör förut. Det behövs dessa stressiga dagar/veckor!


Titta vilken fin present vi fick av stadiumfolket, så söta!

Nattjobb!

I natt så jobbade jag, Reisa och Linda natt. Vi vaktade tältet som är uppsatt för vasaloppstältet, det gick faktiskt ganska bra. Fick slumra till lite också och det uppskattades. Inatt är det dags igen och även i morgon så det är ju skönt att jag har fått sova ut lite idag också. Så det är därför jag är dålig på att blogga de kommande dagarna! ;)
Men då vet ni ju i alla fall varför det är så.

Nu ska jag äta lite och fixa innan det är dags för ännu en natt!Snygging från natten då! ;)

Trots att det är lite mycket just nu!

..Så är jag faktiskt glad ändå! :-)

För vet ni vad? Jag ska på intervju den 20e Mars.
I Stockholm dessutom, kunde ju inte vara mer passande. ;)


Dykningscertifikat!

Såhär en fredagseftermiddag så sitter jag och tittar runt lite och får syn på helt fantastika bilder. Det är från en resa till Thailand/Bali och dom har samtidigt tagit dykningscertifikat där nere. Jag är så sjukt sugen på att åka dit och resa runt jag med! Varför inte passa på och skaffa dykningscertifikat på en gång då också?
Det vill då i alla fall jag göra! Det verkar ju riktigt roligt i alla fall, det ska jag försöka satsa på! :)Lägger upp en bild från tiden i Tunisien såhär pass <3

Fullt upp!

..I Mikaelas vardag, det kan man då säga. Det är prov hit och det är prov dit som jag måste hålla på och plugga på. Jag känner mig en aning stressad då det snart är dags för praktik och jag vill ha skiten gjord. Det är ju snart vasaloppet här också och det väntas en massa nattjobb, så som sagt.. det är mycket stress! Men jag är imponerad av mig själv, jag tycker att jag håller mig lugn.

Idag har det varit ganska mycket ändå, först skola och prov på morgonen. Efter det hem för lite lunch och därefter skolan igen och ett litet möte om marknadsundersökningsjobb och efter det hem och ut en sväng med Nelly (Laura i min klass hund) jag och Reisa som tog en promenad. Men det var faktiskt riktigt roligt! :)

Just nu håller vi på och tvättar för fullt också, fast nu är det klart, det hänger bara på tork nu. Skööönt!


Oj, bilden blev liten!
Men här är i alla fall, Nelly!

Alla <3ans dag!

..Är inte det en överskattad dag? Fast det är ju klart, det kan ju vara lite mysigt då man är hemma med sin familj eller har någon pojkvän/flickvän annars är det ganska överskattat tycker jag.

I helgen var det festligheter, jomen visst! Drog in till Mora och drog ut där, helt okej. Men vi skulle lika gärna ha stannat i Orsa, annars var det grymt roligt. :-)

Och såhär på alla ♥ans dag så
har jag fått lite deppiga känslor. Det börjar närma sig och jag börjar verkligen inse hur mycket jag kommer och sakna min älskade, underbara och fina klass! ♥


<3
Vi fikade förresten på brödboden idag, inte alla men några!

En fullspäckad vecka!

Men samtidigt så har det inte varit de, fast det är mycket som snurrar runt i skallen på en nu. Man är rätt så uppstressad och det resulterar i att man blir irriterad. Det är mycket i skolan som sagt, men ändå gör vi inget åt de. Det är prov som jag har och göra och det måste helst fixas innan praktiken så nu ska jag strax sätta igång med pluggandet.

För övrigt så har jag blivit en mycket dålig person som inte kollar in lika många bloggar längre efter att jag kom hem ifrån Tunisien. Fast det gör ju inte mig så mycket ändå, jag läser dom jag vill ja. ;)


En bild från fotokursen!
Passar bra då det har varit sådant snökaos över hela landet! :P

Jag vet, jag är kass!

..På att blogga. Men igår så myste man på hela dagen, det får man göra då man har varit ute kvällen innan. Så det så! Idag har det faktiskt varit en bra dag ändå trots allt, har haft fotokurs i skolan, sjukt rolig dag! Ikväll har jag och Reisa varit över till Annie och dom för att plugga lite, blev mest prat vilket var otroligt trevligt.

Påvägen hem nu
så såg jag och Reisa också en räv här vid oss, ja man får då vara med om allt! ;)

En bild ifrån fotokursen idag! :-)
Foto by; Caroline Östlund

Förresten har jag sett en kändis idag, Kalle Moraeus!
Fast.. jag nämnde aldrig vilken slags kändis han är. Haha! ;)

Snart dags för Stockholm!

I 2 hela månader, jag kan inte förstå att jag ska få bo i älskade Stockholm i 2 hela månader och ha praktik. Det kommer bli så underbart, jag älskar verkligen den staden!

Jag har inte haft lust och blogga något det föregående dagarna, det har varit så mycket och ont i skallen/lite migrän har jag haft också men idag är jag på topp igen. Men det är fortfarande mycket som jag har och fixa med.

Men ikväll är det dags för lite fest, det kan vi nog behöva! ;)


Stockholm!

Idag har jag fått paket!


Underbara va?

Jag tänkte tipsa er!


Så jäkla proffigt måste jag säga, jag är riktigt stolt över mina klasskompisar!

Jag måste bara säga det också, att det känns verkligen som att man har fått helt ny energi efter att ha varit borta i två månader utomlands och haft praktik. Jag orkar mycket mer i skolan, känns kanoners! :)

RSS 2.0