Ny blogg!

Tänkte bara slänga in ett inlägg där jag gör reklam om min nya blogg. Jag valde att starta upp en helt ny blogg där jag mer kommer att vara inriktad på ett visst ämne. Nämligen resor av alla dess slag och vad jag själv har varit och ska vara med om i resväg. Andressen är: http://metrobloggen.se/mikaelalillis alltså inga konstigheter egentligen.
Hoppas att ni kikar in!




Då var hemresan avklarad!


Då var hemresan från arlanda när vi ska åka hem ifrån Ayia Napa bokat och klart!
Vi fick ett väldigt bra pris och det känns skönt, bara att vänta på att få boka tågbiljett dit nu.

Måste bara få berätta!

Jag måste bara få berätta om igår kväll när jag kom hem rätt tidigt efter att ha varit ute och kollat läget med måd. Jag tar mig ett glas till och har köpt cheeseballz som jag käkar och sitter vid datorn och kollar lite låtar. Blir less efter en stund och lägger mig och kikar lite på tvn tills mina ögonlock håller på att falla ihop, känner att jag inte orkar något mer alls. Så jag går och lägger mig i sängen och ställer klockan på någon timme senare för att gå upp igen och fortsätta leta låtarna. Fråga mig inte varför jag hade en sån dum idé men så tänkte jag. Men jag vaknade inte av klockan och glömde datorn och msn och allting på. Så jag vaknade inte först vid sju i morse och var kissnödig och då såg jag att allt fortfarande var på. Det var lite roligt sådär, att jag sov så jädra hårt för att jag var så förbaskat sliten, haha.



Är man student så är man!

I andra hand!

Ojojoj vad fullt upp jag har haft det hela veckan och bloggen måste därför komma i andra hand. Jag har knappt varit hemma någonting alls och det har varit galej hela tiden förutom igår. Då tog jag något glas vin och jag och måd gick ut en sväng och kollade läget en ganska lugn kväll med andra ord. Men de behövdes eftersom vi var så otroligt slitna. Utgång i måndags, tisdag, torsdags och fredags. Så idag blir det en vilodag innan det är dags att köra igång igen. Jag ska berätta om alla dessa fantastiska dagar men de får komma i efterhand. Försöker att leva detta underbara studentliv nu innan det är slut! Tänkte i alla fall bjuda på en härlig låt just nu och vila resten utav dagen. Så sjukt sliten!



Mycket som händer nu!

Fest i måndags och igår hade vi vår efterlängtade programbal och gud så roligt vi hade! Det var en otroligt bra bal och den kunde inte ha blivit bättre, tack allihopa. Jag är otroligt nöjd! Men jag är otrolgit dålig på att blogga och det kommer jag nog fortsätta att vara här nu framöver då vi har så mycket annat för oss och njuter av våran sista tid som studenter och har bara massa roligheter framför oss ;) Imorgon sätts mössan på, äntligen!


Min frisyr, så otroligt nöjd med den, tack!







Jag får lägga upp mer bilder lite senare ;) Men här har vi litet smakprov!

Såhär gör jag mig redo för veckan!


Med en skål jordgubbar så är jag nöjd, då är jag alltid nöjd!
Förutom detta så har jag umgåtts med Eve och Verre, vilket var otroligt trevligt.
Nej, dags att hoppa i säng och se något avsnitt av sex and the city för att klara av den kommande veckan! ;)

Dags för uppladdning av kommande vecka!

Oj, vilen vecka jag har framför mig alltså!

Måndag: Studentfest på Marité
Tisdag: Bal, äntligen!
Onsdag: Vilodag + kanske lite skola  och busa på där.
Torsdag: Mösspåtagningsbalen!
Fredag: Sommarfest på Marité!
Sedan rullar det bara på.. ser ni att studenttiden har börjat på allvar nu? :D

Dags attt försöka vila upp sig idag, träffa en vän och vara med lite på mammas smyckeparty.
Men nu en dusch!


Såhär kan en äkta student se ut!

Student 09, tjalalalalaa!


Så kan det se ut ja!
Jag har jobbat i 5 timmar idag och nu sätter det igång! Nu gäller det att bara njuta sista tiden. Nu börjar partyt, livet är en ända stor fest. Jag gillar det, jag är lycklig och gud så roligt vi ska ha! Det är väldigt nära nu! NJUUUUUT! Åh, vad jag är glad och vad jag mår bra!

Livet är en fest!

Valde bilder från fotograferingen idag, tog en tripp på stan och en tripp till lillänge.
Nu är banne mig det mesta klart inför studenten. Åh, vad jag är taggad!





Nedräkning på största allvar!

AYIA NAPA!

-


2 veckor kvar till STUDENTEN!
*PIRR PIRR PIRR!*

Tv-Reklam!



Apollo


Fritidsresor


Ving

Bara jag som älskar dessa reklamer? Jag blir alldeles lugn i kroppen av att titta på dessa eftersom min stora passion här i livet är att få resa till ett varmt land och bara njuta och ännu mer njuter jag när jag vet att jag ska få åka iväg alldeles snart.

Håruppsättningar!

God morgon!
Eftersom jag snart ska gå på bal så har jag ju självklart kollat på en hel del håruppsättningar. Jag var på bal förra året också och då hade jag utsläppt och väldigt lockigt hår och så. Så denna gång tänkte jag ha något annorlunda, mer uppsatt hår så att säga eller uppsatt överhuvudtaget. Jag tänkte visa några som jag funderar på och tycker är väldigt fina! :)




Den här sista har jag tänkt på en längre tid men hittade dem tre andra igår.  Blev väldigt förtjust i dom i mitten och ska jag vara ärlig så är nog den svarthåriga alldeles i min smak. Gud så himla fint! Ska ta med mig lite bilder när jag ska dit, det är ju ändå dags på Tisdag redan, gud så fort det går!


Jag är allt bra lycklig!

Jag kom nyss hem, har varit ute och flängt i sisådär 4 timmar eller något! ;)
Efter att vi hade varit och kollat in allt folk nere vid gamla teatern så begav jag mig ut med pappa och körde lite bil. Vi körde ut till farmor och farfar och hälsade på. Vovven var med och farmor och farfars vovve fick jag träffa. Gud vad jag tycker om den vovven och det sa t.o.m farmor att jag gjorde, haha. Något speciellt där! Det var faktiskt riktigt roligt!

Jag har tänkt på en sak och det är att jag är nog allt bra lycklig. Dom här månaderna efter jullovet har nog varit bland dom bästa någonsin. Vi har gjort så mycket roligt, träffat så mycket folk, dippan, bygget och ja allt. Alla underbara kompisar och allt annat. Jag mår nog väldigt bra och såhär bra har jag nog inte mått på jag vet inte vad, men månaderna efter jullovet har varit kanon. Förutom att jag har varit lite stressad eftersom det är mycket det här med studenten. Men gud så värt det är! Ni är underbara allihopa! <3



Lill-Lördag igen då!

Gud vad veckorna går fort, tänk att snart är det bara två veckor kvar tills vi tar studenten!
Igår kväll fick jag värsta feberfrossan, frös och mådde inte alls bra. Hade strax över 38 graders feber också. När jag vaknade i morse mådde jag mycket bättre men ändå inte helt 100, svettades som tusan. Men nu är det faktiskt ganska bra så jag vet inte riktigt varför det blev sådär, kanske är en inre stress som mamma sa, hm får klura lite på de. Jag har också varit och fotograferat mig idag, det gick ganska bra, var ganska roligt också. Men lite dyrare än vad vi hade tänkt oss men man tar bara studenten en gång i livet så man får väl passa på, inte sant? ;) Nu ligger jag i soffan och latar mig, ska ner och kika på pc-balen idag som min lilla donna ska gå på, så måste ju självklart kolla in henne. Annars så är det långhelg nu!


Fin i håret idag + att jag har min otroligt fina blommiga kjol!


Nu har studenttiden dragit igång på riktigt!

Vattenkriget har startat på allvar på skolan, vi sjung studentsången, vi fick gå igenom vett och etikett och klädslen och även lite allmän information inför mösspåtagningsbalen. Behöver jag ens tala om att det pirrade i hela mig? Det är verkligen igång nu, den efterlängtade studenttiden och det pirrar i hela oss, det känns helt underbart. Jag tror inte jag behöver säga mer än så, jag blir för exalterad. På måndag väntas en fullspäckad vecka och jag ska snart pyssla om mig själv och se på desperate housewives. Jag måste dricka vatten, jag är törstig.
Ska gå och göra det nu!




Vett och etikett dag!

Det är vad morgondagen har att erbjuda på skolan, vi ska lära oss vett och etikett, dansa och sjunga studentsången! Jag ser framemot morgondagen, behöver jag säga mer än så?
Kvällen avslutar jag med lite sex and the city tror jag, men först ska jag göra mig klar.


En dag i Orsa!

Dagen startade redan 04.00 i morse, en trött Mikaela fixade sig för dagen och 05.00 kom farmor och plingade på dörren. Det var dags att bege sig ut till bilen och påbörja trippen till Orsa. Vi stannade och fikade lite och hade det gött. Jag var så himla trött så jag försökte att sova mestadels av tiden. När vi väl var framme fikade vi lite till och pratade på tills klockan blev ungefär 09.50 då gick vi in i skolan och jag möttes av en väldigt trevlig person som förstod att jag skulle på intervju. Fick vänta i ungefär tio minuter och sedan var det dags att dra igång. Vi som skulle på intervjun fick samlas i ett rum där han tog upp vad utbildningen handlar om och allt annat. Där efter fick vi träffa lite elever som snart ska gå ut och kolla lite närmare på skolan. Det är en väldigt liten skola men ack så mysig, jag trivdes direkt när jag kom dit. Massa trevligt folk och jättemysiga lokaler och allting, det var verkligen trivsamt. Där efter så fick vi göra något litet test, skulle skriva ett litet kortfattat brev på både svenska och engelska, vilket inte gick så bra. Så kommer jag inte in så kommer jag att skylla på de! Sen intervjuande han oss lite eftersom och det gick faktiskt jättebra även fast jag var otroligt trött. Jag och en annan tjej fick också gå och kolla in en lägenhet och den såg inte alls dum faktiskt, riktigt bra. Käkade lite mat innan vi begav oss hem och är nu äntligen hemma. Just ja, vi kikade förbi på dollar store också innan vi tog oss hem. Men det var väl min dag i stort sett och det har varit en kanon dag faktiskt, riktigt värt att få åka dit och kika. Även fast jag varit så trött, har sovit i bilen nästan hela tiden men man känner sig ändå inte utvilad. Ska vila mig nu framför tvn! :)


Farfar & farmor i bilen, våra chaufförer!

Sköna söndag!


Från i fredags

Jag gick ut i solen i ett par timmar idag, vilket funkade väl. Skönt när det inte blåste, men det blåste väl ganska mycket ändå om man säger så. Jag hoppas verkligen att det blir varmare snart. Förresten, syns det att jag är lite blondare på bilden? ;) Nu har jag nyss mättat magen och ska bara vänta tills klockan blir sex, då står One tree hill på tur och där efter gossip girl, en perfekt söndag med andra ord. I morgon ska vi åka till Orsa, i morgon ska jag på intervju! Önska mig lycka till, vi åker fem i morgonbitti och det ska faktiskt bli roligt eftersom både farmor,farfar och mamma ska följa med. Så det blir som en liten sällskapsresa över en dag tillsammans, blir roligt att få umgås lite. :) Jag är nog lite nervös!

Drömma går ju alltid!








Tänk om jag kunde få mig en sånhär godbit!

I'm in love with a fairytale!

Ögonlocken höll på att ramla ihop, kunde knappt hålla dom öppna där på slutet. Men jag hejjade starkt på Norge! Så fruktansvärt bra och dom andra två jag hejjade på kom strax efter, jag tror inte jag har tittat på någon bättre eurovision förut. Efteråt hoppade jag direkt i säng och somnade gott som få. Dags att ladda upp inför morgondagen!



Åh vilken sötnos!

En perfekt lördag!


Först Robinson sedan Eurovision song contest som jag faktiskt tror kommer vara ganska bra. Det verkar vara hyffsade låtar för en gångsskull så det ska faktiskt bli roligt att se. Chokladkaka har jag och gotta mig med oxå! Jag har varit och jobbat lite idag, fick sluta 40min tidigare för att de inte fanns så mycket mer och göra men de gör ingenting. Igår så var vi ner på plaza en sväng, var väl okej men inte så mycket mer än så. Jag har mått bra idag vilket var otroligt bra. Nu ska jag ta och invänta tiden tills den har blivit åtta så jag kan bänka mig framför tvn och mysa, jag behöver det!

Löning!

Idag får vi lön, äntligen! Behövs  verkligen pengar i slutet av denna månad så att säga. ;) Jag har nyss beställt en sak till min kära fader som han ska få när han fyller år. Det gäller att vara ute i god tid och nu när jag fick bra med pengar också ;) Ikväll blir det utgång och grillning. Jag ser fram emot grillningen, men mindre utgången. Det kommer väl under dagen eller så tror jag. ;) Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller så det är väl lite därför också skulle jag tro. Snart är studenten här!



Jag får gåshud!

ÅRETS STUDENTSÅNG!




Härligt dyngrak! ;)
Låten finns att ladda ner här

Heja Heja Ingelsson!


Jag införskaffade mig detta igår, + en klänning + strumpor!

Klick Klick!


Äntligen, så länge som jag velat ha denna!
Blev även lite annan shopping idag med. :)
+ Färgning av mitt och matildas hår.
Liiiite blondare blev vi i alla fall. ;)

Som sagt!

Som min kära vän Nina nyss sa: ''Det är lätt att vara efter klok!''
Haha, ja det kan man ju lugnt säga. Man kan ju som sagt inte göra saker ogjort så jag tycker de är är ett alldeles perfekt citat. Passar in i väldigt många sammahang, men man lär sig ju inget först efteråt, inte sant? ;) Jag tänker bakåt!


Såhär glatt ser vi på det hela istället! ;)

Rosett!



Hiss eller diss? ;)

Countdown!

Jag har ju glömt att berätta det nästan viktigaste av allt!
Charter Countdown: 90 dagar kvar till Ayia Napa och Cypern!





Mys Mikaela!


Såhär mysig känner jag mig just nu, sitter här i pjyamas byxor och t-shirt hur skönt som helst! Det var flera år sedan jag hade ett par pjyamas byxor på mig tror jag, men faktiskt jätteskönt. Jag kände att jag behövde mysa i lite mysigare kläder såhär på kvällskvisten efter en kväll med ganska mycket plugg och tv-tittande. Vet ni vad då? Jag är i princip klar med det mesta och det känns så otroligt skönt, vilken lättnad det är. Den här känslan har jag inte känt på länge, det är ett speciellt lugn man får och man kan andas igen känns det som. Nu ska jag fortsätta att mysa i mina kläder innan det är dags för mig att hoppa i säng och njuta av en härlig natt innan det är dags att kliva upp igen och genomgå ännu en dag, som inte alls kommer bli dum tror jag. Jag startar dagen med körlektion och där efter lite skola och senare ska jag färga håret lite igen, försöka färga utväxten och lite till, ska ju givetvis använda slingmössa så ingen panik här inte. ;) haha, men det blir nog bra!

Chokladspegel!


En fickspegel som ser ut som en chokladkaka, är den inte lite häftig då? ;)
Finns att köpa här

Lindrig migrän


Vaknade i morse och kände att något inte riktigt var som det skulle.
Jag kände mig seg i huvudet, precis som att man håller på att få ont i huvudet, tänkte ta med mig alvedon till skolan men bestämde mig för att jag inte orkade. Det gjorde att hela jag blev seg och orkade inte skynda mig iväg till skolan så jag kom några minuter sen. Men som tur var så gjorde de ju ingenting. Men dagen gick och det blev värre och vi satt i ett klassrum där det var otroligt dålig luft och då blev det värre för det också. Jag gjorde klart det jag skulle, fick reda på betyget i personlig försäljning och det skulle bli topp betyg, så då kände jag mig nöjd och gick hem. ;) När jag kom hem så kände jag att jag mådde lite illa och inte alls bra, så jag skyndade mig att ta två alvedon och kände efter bara en liten stund att det blev bättre. Jag hatar när jag får sådär ont i huvudet! Men nu hann det inte riktigt gå så långt och det var tur det. :) Nu ligger jag i soffan och ska strax börja och göra lite buddhism tänkte jag, innan mitt älskade desperate housewives börjar. Kanske poppa lite popcorn?

Vad kostar den där då?



Vad kostar den där då?
1000 spänn eller!?

klockren!

Ögongodis



Allt kommer ifrån BikBok

Början på en ny vecka!

Inte vilken vecka som helst, det här är min absolut sista riktigt skolvecka innan det är dags för studenten! Kan ni tro att det är sant?

Det kan inte jag, allt går så sjukt fort just nu! 25 dagar kvar är det bara, 25 dagar! Dagen började med körlektion som gick ganska okej, det går verkligen framåt. Jag har också gjort muntliga i engelska b så nu är det gjort och pluggade på lite smått på skolan innan det var dags att bege sig. Nu sitter jag hemma och försöker läsa på lite affärsturism.

En glad nyhet har jag också att bjuda på! ;)


Max har fått in sina glassnyheter!
Den rosa milkshaken så att säga kan jag verkligen rekomendera, hur god som helst!
Innehåller: Mjölk, glass, jordgubbar och är toppad med spraygrädde! ;)


Ett perfekt avslut på helgen!


MUUUUUUUMS!
Nu ska jag försöka plugga lite innan sängen & sex and the city! ;)

Sista dagen av helgen!

Och det väntas 4 timmars jobb för mig, men jag klagar inte jag får pengar!
Pokerfejs spelas just nu på tvn oxå, nu blev man ju mer taggad! ;)
Jag avbokade en körlektion den här veckan, nämligen den på Torsdag.
Jag kände att de skulle bli alldeles för mycket annars.


Jag vill ha jordgubbar!

Sov sött!

Med detta väljer jag att säga, godnatt!
Njut nu av denna gullig video, haha! ;)



Sommarkänsla!


Lady gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)
Jag gillar verkligen Lady gaga!

Solen skiner ute och jag lyssnar på denna låt, då får jag verkligen en såhär härlig och lugn sommarkänlsa. Jag längtar bara tills jag ligger på stranden och steker i den otroligt varma solen och tittar på alla fina underbara palmer. Jag längtar till cypern, jag längtar till värmen. Jag tänker tillbaka på underbara sunny beach, ge mig de en gång till.


Ge mig denna brunhet igen, jag ska bli så igen! & Underbara sunny beach.

Min lördag!

Ut i solen var jag, ner på stan har jag varit och shoppat!
Nu blir det till att plugga och bara mysa resten av kvällen, jag måste ju faktiskt få undan det här nu så jag blir nöjd. ;)


Fint till håret, bikini + svarta bikini trosor & sist spetsleggings och byxdress riktigt skönt till sommaren!


För att de är hur gott som helst!

Jag gillar den också!




Milow - Ayo Technology

Äntligen utvilad!

Jag minns inte hur längesedan jag var såhär utvilad, har inte fått sovit ut allt jag skulle i veckan pga att jag går i skolan och lite andra ting som sommarfesten ;) Men men, det får man ta ibland, det är lätt värt de. Men nu är jag utvilad till max!

Och vet ni vad? solen skiner idag också, ska väl försöka gå ut och besöka den lite tror jag. Jag somnade i alla fall ovaggad igår när jag skulle titta på en film, Mr &  Mrs Smith. Efter de gjorde jag mig klar för sängen och var lite mer piggare än tidigare och kikade på något avsnit av mitt älskade sex and the city efter något avsnitt höll ögonen på att falla ihop igen. Det bästa var då att stänga av tvn och ta sig en tupplur och det blev en bra tupplur och jag är redo för dagen!
Nu frukost!



från i sommras!

Resten av min fredag!

+ =


Skålen finns att köpa här för endast 49:-

Jag klarade mig igenom dagen!

Nationellt prov i engelska b, kunde dagen börja bättre? Inte direkt va.
Det kändes inte alls bra.. men men, nu är det ju ialla fall gjort.
Ner på skolan och jobbade på som vanligt och är det lite mycket vi har nu? Även fast det börjar ta slut nu. Men nu sitter jag här hemma och njuuuter, jag ska invänta pappa för vi ska ut och köra en sväng, de ser jag fram emot. Sedan ska jag bara vara hemma ikväll, för en gångsskull och plugga lite. Måste få bort lite plugg så jag kan njuta ännu mer och kanske fullt ut nu framöver här. Nästa helg blir det fest igen, då kör vi igång på allvar tycker jag, bäst och njuta nu.
 Party on!


Dags att ladda upp inför den kommande veckan, den är verkligen fullspäckad för mig.

Efter helgen så har jag att förvänta mig detta:
  • Måndag: Körlektion 09.00, redovisning psykologi & muntliga i engelska
  • Tisdag: Prov i affärsturism, ska även försöka gå ut och springa en sväng.
  • Onsdag: Körlektion 11.30, någorlunda lugn dag om de inte behövs plugg.
  • Torsdag: Körlektion 07.30, klar med en svenska uppgift och ska försöka springa igen
  • Fredag: Prov i två kapitel och inlämning av ett nk arbete och kanske fest på kvällen ;)
Jag lite jobb i 4 timmar att vänta mig också.
Sedan är det banne mig dags att VILA!

Förstår ni att jag behöver vila i helgen också? Nåja, ska i alla fall försöka och kombinera med en hel del plugg så jag får det klart . I helgen är jag en duktig flicka och det är väl på tiden de!? ;)



Ben & Jerry's!


Idag köpte jag mig en goding, det var alldeles för längesedan.
Jag tyckte att jag behövde en helt enkelt!
MUUUMS!


Milkshake!


Skulle göra vad som helst för en jordgubbs-shake just nu!
Eller inte vad som helst riktigt.. men gud så gott det vore!

Marabou chokladkaka med jordgubbar!


Källan hittade jag här

Två nya chokladfavoriter som snart kommer ut i butik, jag bara längtar tills jag får prova den nya chokladkakan med jordgubbsbitar i, det låter ju hur gott som helst. Jag som älskar jordgubbar och choklad framför allt, kan de passa mig då bättre? ;)

Åre fram och tillbaka!

Åkte ju som sagt hem ifrån åre i måndags, igår åkte vi dit igen med skolan. Vi skulle på studiebesök och det var inte det finaste vädret men ändå inte så ointressant och väldigt godmat så jag ska nog inte klaga så mycket ändå. Men jag har nog aldrig varit åre så ofta som dom här dagarna, haha! Lite små roligt sådär att jag har fått farit fram och tillbaka ;) Igår dog mitt internet och kunde därför inte skriva någonting här, la mig och tittade på sex and the city innan jag bestämde mig för att sova. Idag har jag fått sovit ut på första gången på några dagar kändes bra, men ändå så ställde jag klockan så jag skulle hinna göra någonting annat innan skolan börjar också. Nu blir det frukost!


Sötare tjej ;)

Sommarfesten!

Tackar mina flickor för en bra kväll, jag gillar er skarpt! <3
BILDBOMB!


























Dagen efter ville vi inte vara med på någon bild!

Åre och Sommarfesten!


Ikväll hoppas vi på kul!

Jag har hittat den!

Jag har länge tyckt att låten till robinson är bra, och nu har jag hittat den!
Här är den gott folk, lyssna och njut!



Det pirrar i hela mig!


100 dagar kvar till Ayia napa!
34 dagar kvar till Studenten!


Jag är otroligt glad att jag just ska åka med er dit!

Kladdkaka!



Jag har bakat mig en god kladdkaka, det förtjänar man verkligen ibland, riktigt gott var det.
gårdagen var okej, inte så mycket mer än så, den grillade maten var i alla fall hur god som helst.
Lyckades ta oss iväg till plaza igår också, dit går vi verkligen igen, kanon ställe ju!
Nu ska jag fortsätta njuta av ensamheten här hemma.

RSS 2.0