Jag trivs!

Otroligt bra i Stockholm faktiskt, det är nästan så att jag blir förvånad själv att det är så.
Jag vill på språkresa till Malta också har jag kommit på!


Ska jag eller ska jag inte?

Köpa?


Förresten så var det en mycket rolig utgång i lördags, Lobby!
Mycket skratt och tokigheter från kollektivet! ;)
Veckan rullar på med praktik som vanligt!

En bra dag i Stockholm!

Dagen började med shopping inne vid plattan och nu ikväll blir det fest banne mig! Det blir nog utgång där i närheten också, vi ska försöka på Lobby och jag hoppas verkligen att vi kommer in. :-) Mycket bra dag!

Det som är dåligt är fortfarande mp3 jäveln... hur fan får man till den? Den vill inte kopplas upp liksom... går inte att lägga in musik på skiten. Den laddas i alla fall när man stoppar in den i usb-enheten men sedan händer det inget mer. Vad är det för fel? på måndag lämnar jag tillbaka skiten.


En irriterande Mikaela!

Nu hoppar en irriterande Mikaela ner i säng, så det inte händer något otrevligt här... GODNATT!!


Mp3 helvete... Dator jävel...

En lång dag!

Gud vad dagar rusar förbi verkligen, idag har det verkligen varit en sådan dag. Praktiken gick i alla fall kanon, fick vara med och skriva en offert som blev hur snygg som helst och det rullade på bra! :-) Efter praktiken stack jag och Pia in till Farsta för lite shopping. Handlade mat och sedan köpte jag mig en mp3 och en klocka också, jag vill försöka vara lite snäll mot min iphone och inte lyssna på så mycket musik med den.

Väl här hemma har man stökat på med massor, lagat mat, duschat, tagit upp tvätten och skrivit klart ett brev som ska iväg i morgon.
Nu ska jag strax kolla på big brother och fixa mp3n innan läggdags!


Jordgubbar har hon ätit också! <3

Fullt upp idag!

Jag kan då meddela att jag inte fick jobbet. Men nu såhär i efterhand så känns det faktiskt bra ändå att jag inte fick jobbet. Det skulle nog ha varit väldigt slitsamt och så. Tur jag har en så himla snäll pappa som gör en så mycket gladare och lite kompisar på de! :)

Idag har jag varit ut till moster och mina kusiner också och ätit lite mat. Det var mycket trevligt och det dröjer nog inte länge tills det blir ett besök där igen! :) På allt det här så har man varit och fixat visum också.

Som sagt, en dag som man har haft fullt upp på även fast man har varit ledig. Nu vet jag att det inte blev någon bild i detta inlägg, men det får ni ta. Skriver nämligen från mobilen. ;) Dags att dejta John blund!

Hoppas kan man ju alltid!

Igår blev det fest, fick träffa min fina Måd också. Så himla glad är jag för det i alla fall. Det blev utgång till Ambassadeur. Tidigare idag har jag varit på intervju, det gick faktiskt bra. Men det är stor konkurrens och jag tror tyvärr inte att jag kommer komma med. Men jag hoppas verkligen!

Nu blir det slappt som tusan och senare lit bb-tittande och solsidan, sista avsnittet!


Över en vecka i huvudstaden!

Jag trivs som fisken i vattnet här, faktiskt. Vårat fina kollektiv fungerar fin fint, än så länge i alla fall. Det är en soft praktik jag har också, vilket uppskattas.

Igår kväll var det lite mys här hemma med lite vin och god mat. Ikväll blir det nog utgång, får se om min älskade vän Måd dyker upp också och jag får träffa henne. :) I morgon ska jag på intervju, så jag hoppas kvällen blir relativt lugn ändå. Det är tur att resorb finns, det hjälper verkligen! Då blir man samma människa igen! :)


Här är huset som vi bor i!

Ett litet levnadstecken!

Praktiken rullar på, dagarna går otroligt fort och det går verkligen superbra.
Idag blev det kina-mat till lunch, otroligt gott måste jag då säga!

Jag måste också bara säga det att Gurkan är ju för tusan hur skön som helst!
Han gör Big brother sååå mycket bättre! ;)


Första dagen av praktiken i Sthlm, avklarad!

  • Jag har kört bil i Stockholm idag, Check!
  • Jag har åkt tunnelbana själv, Check!
  • Första dagen på praktiken avklarad, Check!
Gud vad den här dagen har gått fort, verkligen. Men det har varit en superbra dag, jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet på praktiken. Han är verkligen hur snäll som helst och lätt och prata med. Har nog aldrig haft en så bra första dag på en praktik förut! :-)
Kommer bli hur bra som helst det här!


Lite smygreklam sådär ;)


Varför ska det vara så?

Varför vill man ha det man inte kan få för?
Fan, vad jag ångrar mig.


Stockholm har sin glans!

Det är verkligen inge snack om den saken, jag fortsätter att gilla Stockholm!


Jag är sjukt sugen på choklad också!

Godmorgon bloggvärlden!

Update från Stockholm. Idag ska vi ta en liten svängom till Ikea faktiskt och inhandla lite nödvändigheter. Det måste även köpas lite annat än saker där ifrån, såsom mat, shampoo och ja.. ni förstår. Men det hoppas jag inte blir så stora summor det kommer och ligga på men det ordnar sig nog. Det gör det alltid på något vis! :D


Stockholm!

Det gick bättre än vi trodde med och få hit all packning. Huset är jättemysigt, hoppas verkligen att vi kommer och trivas här. Åh, nu äntligen är vi här! :-)


Tunnelbanan kommer att användas flitigt här!

Packning nästan klar!

Det blev lite ändrat här i min packning. Det blev en överfull och tung stor resväska och en överfull och tung liten resväska också. Det får man väl ändå ha för att bo i Stockholm i 2 månader? Jag var duktig och offrade en klänning och ett par jeans också. Den röda väskan har jag lyckats fått ner också, kände att den kommer verkligen att komma till användning där nere när man ska iväg och träna och när man gör lite andra saker.

Jag längtar bara tills vi är framme i huset som vi ska bo i. I morgon! ♥


Just nu sitter jag och tittar på min iphone, jag har spelat in Elin när hon är lite rolig.
Jag håller på att skratta på mig, varje gång!

Packning pågår!

För fulla muggar, har tagit lite små pauser hela dagen också då jag blir svettig för minsta lilla. Men det är väl så när man är förkyld antar jag. Jag har en resväska full med grejer och en bag som också kommer att bli full. Frågan är om jag kommer att orka bära allt? Jag måste göra det!

Jag har också sett på en film idag, om ugglor. Dom är så söta!


Den här stora röda väskan fick jag av mamma då jag var hemma.
Det ser väldigt mörkt ut för den.. den kan nog inte följa med till Stockholm! :-(
Jag vill ju ha med den, men det kanske är bra nog onödigt i alla fall.

Hellre sjuk nu än i Sthlm!

Det säger jag då i alla fall, jag är verkligen dunderförkyld, inte roligt alls. Men jag är faktiskt hellre sjuk nu någon/några dagar innan det är dags för flytt till Sthlm och börja med praktiken.

Nu ska jag strax ta och titta på big brother och sedan lägga mig i sängen och sova, kurera mig.


Min status idag!


Efter skolan idag blir det sälen!

Just nu sitter jag i skolan med Lisa och håller på med powerpointen, redovisning på vårat företag på fredag.

Efter skolan sticker vi till sälen, ikväll blir det måndagsklubben. I morgon blir det lite skidåkning och studiebesök innan det är dags att bege sig tillbaka igen.


Dalarna återigen!

Igår kväll kom jag till dalarna igen, åkte direkt in till Mora med bussen och det var bara till och börja jobba. Det gick helt okej och nu är jag hemma och har sovit en sväng. Jag ska faktiskt försöka stöka på lite nu, packa upp och packa om tror jag. ;-) Jag måste verkligen göra någon nytta.

På fredag flyttar man till huvudstaden i 2 månader, det är helt sjukt!


Jag vill ha ett sånt här halsband!
Ska jag eller ska jag inte beställa?

Utgång!

I mitt härliga Östersund ikväll, med ett gäng fina människor.


Nu sticker jag ner till Erika, vi ska ha dejt innan det drar igång!
Ha en bra fredagskväll folk!


Det är inte rättvist!

En klasskompis till mig har gått bort...

Vila i frid, Kåre. ♥
Hoppas du har det bra vart du än är, vi tänker på dig.
Du var en så otroligt söt och snäll kille!



En fantastisk dag!

Jag älskar verkligen att vara här hemma, gud så glad jag är!

Idag har jag träffat min barndomsvän Angelica och hennes söta son Leon på en lunch och där efter en liten sväng på stan. Nina kom ner och joinade också, så härligt och se dom igen!

Ikväll har jag varit på badhuset med mina fina tjejer, Erika och Nina. Det var verkligen hur mysigt som helst. Jag önskar att jag kunde göra det ofta med er. En otroligt bra dag som sagt!

Har nyss tittat på big brother och jag är trött, så nu blir det faktiskt sängen. Godnatt!


Home sweet hoooome!

Jag är hemma i mitt älskade Östersund!


RSS 2.0