Valborg!

Till helgen, vad innebär det då?
Imorgon blir det självklart utgång här i Stockholm.
Åh, jag är så totalt förälskad i denna otroligt vackra stad!
Det går inte att säga det för mycket.

Annars så har jag en fuldag idag, känner mig så otroligt ful. Det ska bli skönt och komma hem till huset och byta om.

Sitter ute i Saltsjöbaden just nu, men ska strax ta helg tänkte jag!

HEEEEEEEEEELG!!!!!


Det här är min favoritlåt just nu!


Countdown!


Jag längtar redan!
Förresten så längtar jag till Kina också!

Min helg uppe i norr!

Vilket skämt jag är, jag är verkligen urdålig! Men jag måste ändå säga att min helg uppe i norr var otroligt bra. Har hälsat på en massa släkt och på lördagen blev det utgång på O'learys och lite grillning innan det med Nina.

Men nu är jag back on track i Stockholm igen och igår så var jag på en liten genomgång av guideningen som kommer att gå i gamla stan i sommar. Jag måste lära mig ganska mycket om det är så att jag får hoppa in och guida vuxna också eller om folk har frågor.

Nu sitter jag ute i Saltsjöbaden, där jag har min praktik och knåpar lite på en vägbeskrivning som vi kan skicka till dom som ska ut och segla med oss. Det kanske inte är det lättaste och hitta hit annars, men har man varit här en gång så hittar man sedan kan jag lova. ;)


Kära Östersund!

Här sitter jag nu, i min mysiga fina röda daffedress och ikväll blir det mys här hemma med min lilla mamma. Pappa var snäll och hämtade mig vid tåget idag, tack! <3

Jag fick även sällskap på tåget, i 3 timmar i alla fall. Träffade en grymt trevlig tjej på centralen som gjorde mig sällskap den tiden.

Fått en skymt av Nina har jag gjort idag också, gick ner på hemköp för och handla lite. Då ska jag köpa toapapper och hänger det på armen inne i affären medans jag ska plocka på mig lite mer. Så när det är dags att betala så lägger jag upp allting på bandet (tycker jag!) och betalar sedan för mig och går där ifrån. När jag kommer en bit där ifrån så upptäcker jag att toapepperet hänger på min arm fortfarande. Jag hade totalt glömt bort de! Inte sa hon i kassan något heller för den delen. Så där kom jag ut med toapapper som jag inte har betalat för! :P


Påskhelg!

Jag tänker spendera min påsk hemma i Östersund. Jag åker i morgon med tåget som går 07.26 och är framme i Östersund strax innan 13.00. Där kommer jag stanna tills på måndag kväll då är det dags att bege sig hem till Stockholm igen.

Det är fantastiskt väder och jag är verkligen superglad!
Tänk att bara en liten sak kan göra hela ens dag! :-)


Vet ni vad som hände? Hela jävla slangen for av i duschen!
Jag fick tvätta håret i diskhon... Nu sticker jag ut en sväng!
Varför händer det mig?


Ego

Jag har tänkt!

Och jag har kommit fram till att jag vill ha en...


Dom senaste dagarna!

Här har det varit tomt på inlägg. Men jag ska berätta allt vad jag har gjort dom senaste dagarna, jag har haft det hur bra som helst. Jag är fortfarande förkyld, men jag får väl skylla mig själv eftersom jag var ut i helgen. :P

Men i alla fall,
i torsdags så kom min mattegirl hit till mig i Stockholm. Då flyttade jag till henne och har bott där ända tills idag. På kvällen där tog vi det bara lugnt i lägenheten och lagade lite god mat.

På fredagen så åkte jag till
praktiken och efter den åkte jag hem dit för att käka och börja förfesta. Elin kom dit och gjorde oss sällskap också. Efter det blev det utgång, vi gick till Solidaritet på stureplan och jag gillar verkligen det stället! Det var verkligen en grym utgång, sjukt roligt hade vi. Ännu roligare var det ju att vi träffade på Emilio som vi lärde känna i Ayia Napa också, utan att vi ens visste att han skulle vara där.

''Jamen ring mig sen då, nej just de du har ju inte mitt nummer! Så diss på dig!'' ;)

I lördags var man rätt så död men tog sig ändå upp och gick en vända på stadens gator, vilket jag tycker var väldigt bra gjort utav mig. På kvällen tog vi det mycket lugnt och gick sedan ut på Lobby. Det var också sjukt roligt, mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, träffade på skönt folk.

Igår så sov vi väldigt länge och på kvällen gick vi på bio, Water for elephants och den var mycket bra måste jag säga. Så jag kan sammanfatta dessa dagar med att jag har haft det toppen verkligen!

Idag har jag varit på möte för mitt guidejobb i sommar, jag är verkligen så jäkla lycklig! Jag ska vara guide i gamla stan i sommar, först och främst för barnvandringar. Det ska bli så otroligt roligt och det gick så bra! Praktiken rullar på också och han är så snäll med mig där, så jag är verkligen på topp!




Satans förkyldning!

Jag är så förkyld alltså! Igen! Jag var det ju nyss innan jag kom ner hit till Stockholm. Just nu sitter jag här och svettas som tusan, det är ju fräscht, not. Jag är så less! Vaknade och kunde typ inte sluta hosta i natt heller, fick anstränga mig så. Tycker synd om dom jag sover med verkligen. :(

My travel map!


Såhär ser den ut just nu.


Såhär kommer det att se ut efter den 5e Juni.
Kommer även att se ut så efter den 12e Augusti, då Magaluf inte är utmärkt specifikt så. ;)

En dag ensam hemma!

I vårat kollektiv hus, jag stannade hemma idag då min hals gör ont och jag inte alls kände mig helt 100. Vilket jag inte gör nu heller, halsen gör fortfarande ont och jag svettas som tusan, men ingen feber. Jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon. För jag har inte tid med sånt här.

Men igår så var jag på intervju/möte man får väl kalla det vad man vill antar jag. För ett ganska nytt företag som heter stoRy touRs och det är vandringar/guidningar inne i gamla stan här i Stockholm. Hon var mycket trevlig och lät väldigt positiv. Så vi ska snart träffas igen och gå igenom några av turerna. Det är barn som det handlar om först och främst. Det verkar i alla fall hur roligt som helst!


I morgon!

Jag bloggar i morgon istället, godnatt gott folk!


Bio!

Igår gick jag och Reisa på bio, vi såg I am number four, sjukt bra film måste jag säga!

Idag har vi varit duktiga och tagit spruta, varit inne på drottninggatan och shoppat för älskade Sara har varit här och besökt oss i huvudstaden.

Ikväll är det dags för utgång igen!



Notis till mig själv!

Kom ihåg att betala in anmälningsavgiften.


Jag längtar!

26 Maj - Kina , med klassen!
5 Augusti - Mallorca, Magaluf, me mina fliickor! <3

Jag är lycklig!





Har jag sagt det att jag älskar att resa? ;)
Jag har aldrig rest så mycket som jag gjort dessa två år!

Idag var en mindre rolig dag!

Har varit på begravning för Kåre idag, det var så otroligt fint!

Jag kommer alltid minnas när vi var nere i göteborg ifjol, för tur-mässan och jag går där på gatan med Markus och rätt som det är så är det någon som busvisslar på mig. Jag tittar bak och får syn på dig. Du var på så bra humör och gav mig en kram, du skulle iväg och träffa några kompisar! Jag kommer aldrig glömma det, hur glad du var då.

Vila i frid, hoppas du har det bra där du är nu!




Jag säger bara...


Vi går in på 4e veckan!

I älskade Stockholm och det känns otroligt bra!
Idag fick jag post också, min älskade daffedress, jag är hur nöjd som helst!
Tack för snabb leverans också! :-)
Kollektivet funkar fin fint också, än så länge.
Praktiken rullar på, broschyr och förslag ska vara klart tills på fredag, de fixar vi!


Jag älskar rött!

Jag älskar myskläder!

När jag är hemma vill jag inget hellre än att skutta omkring i något annat.


Den är nu min, väntar bara på leveransen! ;)

Idag/ikväll - mys i huset i stockholmo!

RSS 2.0